IZVIRNO SPOROČILO: mml
Kje se pa sunny skriva???
Še vedno sem tukaj in še vedno 2 v 1.
Praznovanje sem kar nekako preživela, čeprav sem se kar preselila na kavč in so se "gostje" sami zabavali. Ob polnoči je bilo tako, da to ni za verjet. Moj, ki sela na Hrvaškem pravi, da tam nimajo takih ognjemetov in, da naše početje komentirajo s tem, da se nam vidi, da nismo imeli vojne.

Pri nas so pokali skoraj celo uro. Folk je čisto zmešan. Sva bila pa ob polnoči sama z

in mi je bilo to najbolj všeč. Sva potem še do 3.00 gledala TV, se nama ni nič mudilo v posteljo. Danes sem pa spala skoraj do 10.00.
Vam pa moram povedat, da me je tisto pivo predvčerajšnjim čisto zdelalo, mislim da je bilo zaradi tega. Sem ob 02.30 ponoči tako kozlala, da sem mislila, sa mi bo tamala ušla čez usta.

Zdaj mi je smešno, takrat je bilo vse drugo, samo to ne.
Se pa drugače počutim zelo dobro. Trebuh se mi je kar spustil in imam cel čas občutek, da se bo kmalu začelo. Lažnih popadkov skoraj nimam, tako da sem kar v skrbeh kako bom vedela kdaj je treba odrinit. No, ampak pravite, da popadkov ni mogoče spregledat, tako da se tega oprijemam.
Sem pa prav vesela zaradi
klepetke. Je zrihtala točno na PDP.
Se je pa zdaj resno začel naš mesec in jaz mislim, da bomo zdaj vsakodnevno brale sporočila o novih januarskih mamicah.