K pa kaj naredi mi pa očita da nič ne vidim kako je priden??!!!
no ob tem sem se pa fajn nasmejala

. isto je men rekel moj mož-takrat še nisva bila poročena. men je pospravljanje in čiščenje bilo popolnoma samoumevno in zato ni bilo potrebne nobene hvale.
enkrat sem prišla domov in je mož pospravil hišo in posesal. rekla mu nisem nič in je obesil nos do poda, zakaj ne opazim in ga ne morem pohvalit, ker je bil priden. jaz pa seveda v smeh

....in sem ga prizadela.
potem je on mene začel hvalit in mi je bilo čudno

. ko je pset on pospravil sem ga z veliiiiko težavo pohvalila- komaj mi je šlo z jezika

. bil je zelo vesel, ker sem mu povedala, da cenim njegovo delo. od takrat naprej mu ni nič teško, men pa ga ni teško pohvalit, ker vidim da mu to nekaj pomeni.
mogoče bi ga ti tudi kdaj pa kdaj pohvalila in bi z večjim veseljem kaj naredil, brez najedanja in obsojanja, da si za vse sama.
tole kar ti ostale pišejo, da kupi avto za nalašč, se mi zdi čist mimo. kupi ga zato, ker ga potrebuješ ali preprosto želiš in ne zato, da boš nekoga jezila.
premisli kaj bi ti lahko spremenila, da bi moža vzpodbudila k večji produktivnosti doma in sem prepričana, da ti bo znal vrnit. beseda '
prosim' ima magično moč