cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: A si res dovolite?

clock-img

29.11.2007, 13:04

clock-img

Anonimen

moj si je v celi najini zgodovini privoščil samo en taki izbruhecuser posted image in sicer ko sam opremljala stanovanje, se je v eni trgovini ful razpizdil ( sem pozabla že kaj je blo - verjetno kaka življenjsko pomembna zadeva) in začel tam vpričo vseh ostalih strank in prodajalcev lajati nad manouser posted image so vsi samo obstali in gledali s povešenimi čeljustmiuser posted image mi je blo grozno, ker če pa kaj ne prenesem so pa take scene v javnostiuser posted image ampak se ostala trezna in sem se mrtvohladno obrnila proti onemu zijajočemu folku in rekla ja, sej tepe me tudi....in odkorakala iz trgovine....seveda je prišel za mano kot en polit cucek, do doma sem bla ves čas tiho v avtu, doma sma pa mela pol eno resno debato, da naj mu bo kristalno jasno, da je to bilo prvič in zadnjič, da če samo enkrat si privošči kaj takega, sma zaključila in če ne verjame naj kar probauser posted image je zgleda verjel, ker se niti kaj približnega ni več ponovilouser posted image

tko da...niti pod razno takega obnašanja ne trpim...

clock-img

29.11.2007, 13:24

clock-img

ulani

pencil-img

64

hahahaha,ta je bla pa ful dobra...!!!

clock-img

30.11.2007, 08:07

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

moj si je v celi najini zgodovini privoščil samo en taki izbruhecuser posted image in sicer ko sam opremljala stanovanje, se je v eni trgovini ful razpizdil ( sem pozabla že kaj je blo - verjetno kaka življenjsko pomembna zadeva) in začel tam vpričo vseh ostalih strank in prodajalcev lajati nad manouser posted image so vsi samo obstali in gledali s povešenimi čeljustmiuser posted image mi je blo grozno, ker če pa kaj ne prenesem so pa take scene v javnostiuser posted image ampak se ostala trezna in sem se mrtvohladno obrnila proti onemu zijajočemu folku in rekla ja, sej tepe me tudi....in odkorakala iz trgovine....seveda je prišel za mano kot en polit cucek, do doma sem bla ves čas tiho v avtu, doma sma pa mela pol eno resno debato, da naj mu bo kristalno jasno, da je to bilo prvič in zadnjič, da če samo enkrat si privošči kaj takega, sma zaključila in če ne verjame naj kar probauser posted image je zgleda verjel, ker se niti kaj približnega ni več ponovilouser posted image

tko da...niti pod razno takega obnašanja ne trpim...

ja, svetsko ja, samo če bi imela pa kake druge vrste moškega, pa ne bi bil kot polit cucek, verjetno bi bilo kontra....

clock-img

30.11.2007, 23:28

clock-img

Anonimen

nebi mela druge vrste moškeuser posted image kaj, da bi s kako lato priletel za mano al kaj si mislilauser posted image

clock-img

01.12.2007, 07:52

clock-img

samomi

pencil-img

39

to si si pa zelo dobro spomnila. Svaka ti čast!

clock-img

01.12.2007, 08:02

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

WDF....ker se niti sama ne obnašam tako nebi niti podrazno dovolila svojemu detcu da bi se tako obnašal do mene....kaka je to veza če ni v njej spoštovanja user posted image  nikakršna,skratka nasuvala bi ga v rit!!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem