writing-img

RE: Za nas (301. nadaljevanje)

clock-img

17.12.2007, 09:40

clock-img

Anonimen

Pika74, mislim na vaju... user posted image

clock-img

17.12.2007, 10:29

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pika,tudi jaz mislim na vaju.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

17.12.2007, 10:48

clock-img

_clea_

pencil-img

65

Pika user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 10:51

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Pika, upam, da je vidis srcek!user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

17.12.2007, 12:07

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Pika, stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 13:41

clock-img

buškica

pencil-img

982

Pika držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 14:15

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Držimo0 pesti za vaju...ne za vaju,za vas 3 (al pa 4). Držize se!!!!! Go,bejbi go!user posted image

clock-img

17.12.2007, 14:24

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Pika, tudi jaz te imam že ves dan v mislih user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 17:29

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pika, tudi jaz te imam že ves dan v mislih user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jaz stiskam pesti, sem zato hitr pršla pokukat....user posted image

clock-img

17.12.2007, 18:18

clock-img

lana38

pencil-img

6327

pika 74, sem mislila, da bo zdaj že kaj novičk.user posted image
LP

lana38

clock-img

17.12.2007, 19:14

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Žal se tudi danes ni videlo nič, razen gestacijske vrečke, ki pa kar veselo raste (danes že 28mm). Baje bi ta vrečka še kar nekaj časa rastla samostojno - magari brez ploda. Čudno ane. Kljub razpletu menim, da si ginekolog (dr. Drobnič), mož in jaz lahko čestitamo, da sem kljub vsem težavam in zapletom uspela po čudežu naravno zanositi. Narava pa ima vselej prav in žal se plod ni razvijal tako, kot bi se moral. Bo že prav tako. Jutri grem na abrazijo. Potem počakam še en ciklus in se nato naročim na zamrznjenčke.

V bistvu sem se cel teden pripravljala na to... in najhuje sva pretrpela prejšnji teden tik po UZ, ki ni pokazal nič obetavnega. Tako mi je sedaj malo lažje. Komentar ginekologa: Naredita še kaj podobnega user posted image . Bova poskusila - pa magari v Afriki user posted image . Je treba gledat naprej in navzgor.

Hvala vsem za lepe misli.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

17.12.2007, 19:23

clock-img

koala

pencil-img

5539

Pika, sem ostala brez besed....... Samo objemčke ti lahko pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

17.12.2007, 19:28

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hvala. Zgleda, da mi 301. ni bilo namenjeno...vsaj ne za 9 mesecev. Mah bo že.

clock-img

17.12.2007, 19:39

clock-img

emaa

pencil-img

7450

pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 19:51

clock-img

pilar28

pencil-img

203

ojla
pika, jaz sem preživelauser posted image in potem zanosila po petih mes. na morjuuser posted image , popolnoma normalno in še na željeni datum, lahko verjameš, potem sva pozabila in po skoraj drugi zamujeni M sem naredila test...in juhu...imamo fantka....pa tudi, če bi bila punčka, samo da je!!!
Mislim, da se lahko zgodi vsaki in tudi tebi pika.
Držim pestiuser posted image

clock-img

17.12.2007, 19:57

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Pika objemčke in držim pesti za naprej. Če bi imeli vsi toliko moči,poguma,optimizma in odprto srce,bi bil svet še lepši. Drži se!

clock-img

17.12.2007, 20:00

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ma ti si neverjetna, Pika. Res!! Prava ikona fosilk na RR si in "maratonka" polna upanja in sploh ne odnehaš. Jst te občudujem.

se podpišem, pa tole mi je tako...življensko:

Vse v življenju mine,
vse se spremeni,
le prijateljstvo ostane
in živi do konca dni!!

Prijateljstvo se
prijateljev dotika
od mezinčka na nogi,
do besede z jezika.

Zato boža in brani
in nikoli ne pika,
s prsti počeše lase
nežneje od glavnika.

Pravo prijateljstvo
gore premika,
ne more biti vprašaj,
je le klicaj ali pika.

Prijateljstvo se rodi,
se smeji in mežika
kot čudežno sonce
izpod dežnika.

Prijateljstvo je zato
najlepša oblika sveta,
ker jo naslika srce
in se dotika - vsega! user posted image user posted image user posted image

ŠE TUKAJ....user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 20:12

clock-img

Anonimen

Pika, tako zelo mi je žal. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 20:26

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Eh Pika, tudi jst občudujem tvoj optimizem in se bom, ko bo šlo kej narobe, zgledaovala po tebi...vsaj poskusila bom.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

17.12.2007, 20:29

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ej sam ne preveč... to zimo se naučim bordat... sam ne se preveč zgledovat po men... ker se mi kr zdi, da bom najbrž kmal na kšni urgenci zarad gipsa user posted image .

Drgač... jest še en donat cuknem (po naročilu sester na GK) pol pa počas spat... jutr me čaka naporen dan... z narkozo vred... uh pa spet bom zihr bruhala pol, ko se bom zbudla od narkoze... bljak...

clock-img

17.12.2007, 20:35

clock-img

lana38

pencil-img

6327

pika 74!user posted image user posted image user posted image
Bodi močna. Tudi zate bo posijal sonček sreče. Morda že prav kmalu, ko boš šla po svoje pingvinčke.
LP

lana38

clock-img

17.12.2007, 20:50

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pika74,še tukaj na tej temi žal mi je zate,za vaju za vajino user posted image .Punca drži se jutri,bodita močna.

LP

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

17.12.2007, 20:57

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Draga Pika user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 22:00

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

PIkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodita močna tudi jutri in seveda še naprej.

V mislih bom s tabo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

18.12.2007, 15:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Komentar ginekologa: Naredita še kaj podobnega .

Ja to je pa Drobnic... ko bi se le njegove besede pozlatile.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem