cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: M ne pričakujemo januarja!

clock-img

07.01.2008, 09:51

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

po moje ne gre tolk hitro, je pa na poti user posted image

Si me nasmejala, zdaj pa spet boliuser posted image , še dobro da grlo več ne user posted image

clock-img

07.01.2008, 09:51

clock-img

Anonimen

pa res... sončnica, hvala za opozorilo... bom probala še danes user posted image  user posted image  user posted image

p.s. sem že začela ih klofat user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

07.01.2008, 09:52

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Pa saj ne morem verjet v Mariboru je jasno jasno jasno vreme in sonček sveti, še dobro da sem žaluzijo dvignila čene nebi sploh vedla, zdaj pa sem dobre voljeuser posted image

kwa sem prebrala... da imate v MB sonce... oooo... pri nas pa je tako pusto, megleno... user posted image

Ja sončka mamo jaz sem tako dobre volje, upam da je kaj na tebe prenesemuser posted image

clock-img

07.01.2008, 09:54

clock-img

Anonimen

hvala sončnica user posted image

Jst pa tebi in vsem borkam pošiljam tole user posted image
Upam, da ne bo katero falila. Sem ji naročila, da mora čist vse obiskat user posted image

clock-img

07.01.2008, 10:00

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Evo še dokaz iz maribora

user posted image

clock-img

07.01.2008, 10:01

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

pa res... sončnica, hvala za opozorilo... bom probala še danes user posted image  user posted image  user posted image

p.s. sem že začela ih klofat user posted image  user posted image  user posted image

Ti jih samo še 21 manjkauser posted image

clock-img

07.01.2008, 10:05

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

hvala sončnica user posted image

Jst pa tebi in vsem borkam pošiljam tole user posted image
Upam, da ne bo katero falila. Sem ji naročila, da mora čist vse obiskat user posted image

Hvala za štorkljo upam da bo ta januar kaj polepšala, ker če ne bo ne vem kaj se zna z njo zgodituser posted image

clock-img

07.01.2008, 10:09

clock-img

Anonimen

oh,kak je lepo user posted image . Jst bi šla kar v mb user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

07.01.2008, 10:15

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Zdaj sva pa tolko napisale da sva vse prestrašle očitno, ni več nikjer nobene. Dajte punce oglasite se saj ne krizevauser posted image , samo klepetali bi radiuser posted image

clock-img

07.01.2008, 10:22

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

no pa se še jast mal oglašam, sicer nimam tolk časa tle gor viset in se ne morem vključit v vaše debate, ker pol nebi nič naredila za firmo tle na šihti.

opažam pa da se seznam ne barva prav, zato pošiljam velik optimizma in z dobro voljo v boje pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , v MB že imate odlične pogoje za dobro voljo, ostali pa jih še bomo meli, boste vidle....

držim pesti za vse!!!

clock-img

07.01.2008, 10:37

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čau, punce, samo malce sem prišla pogledat, kaj delate user posted image  

sončnica, ti pa nekje na Taboru stanuješ user posted image  poznam tale razgled user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.01.2008, 10:38

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

čau, punce, samo malce sem prišla pogledat, kaj delate user posted image  

sončnica, ti pa nekje na Taboru stanuješ user posted image  poznam tale razgled user posted image

Si tudi mariborčanka?

clock-img

07.01.2008, 10:40

clock-img

Anonimen

Dons je pa tle na rr mal žalostno. Ful se nič ne dogaja. Še sreča da je še sončnica tle... user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da vas niso na šihtu čist zamorili, da potlej ne morete bit tle. Čist so vas zabasali z delom, vem...user posted image

clock-img

07.01.2008, 10:41

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Si tudi mariborčanka?

sem živela v Novi vasi, pol sem šla pa študirat v LJ user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.01.2008, 10:41

clock-img

Anonimen

pufika, ne sam brat, pridi klepetat... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

07.01.2008, 10:42

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Zgleda ja da se pozna da je konec praznikov pa morajo full delatuser posted image , škoda pa no saj midve sva še tu tako da dan malce prej mine. Jaz čakam da bo ura 2 da moj pride domov do takrat pa boma že zrihtale da boš user posted image user posted image user posted image zvezdice dobla, te ne spustim iz rok.user posted image

clock-img

07.01.2008, 10:43

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Si tudi mariborčanka?

Aja, zdaj pa si v Ljubljani ostala? Al maš namen prit nazaj?

clock-img

07.01.2008, 10:57

clock-img

pufika

pencil-img

97

še malo šihtam zraven, pa ne morem velik pisat...čeprav ste mi že vlile nekaj dobre volje, še vedno nisem čist taprava... ampak jest se ne dam, sam da je user posted image konc bomo user posted image user posted image pa če je sonce, dež, snežni vihar...ma me nič ne bo ustavlo...

clock-img

07.01.2008, 11:15

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Zdaj pa še je gantar odišla, upam da hitro nazaj prideuser posted image

clock-img

07.01.2008, 11:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Si tudi mariborčanka?

Aja, zdaj pa si v Ljubljani ostala? Al maš namen prit nazaj?

neee, sem že 16 let v LJ, sem se navadila user posted image  me sploh ne vleče v MB.

clock-img

07.01.2008, 11:40

clock-img

Anonimen

sončnica... sem morala it za kosilo pripravit, zato sem se mal odklopila od neta. zdej pa sem spet tle. Sam pa tebe zdej ni tle. Joj! user posted image  user posted image  user posted image  sej boš kmal prišla nazaj, a ne... da jih bom naklofala user posted image user posted image user posted image . Ker če tebe ne bo, jih tud jst dons ne bom mela. user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da so vse zgleda ful delavne. Praznikov je konec, posledica tega pa je nč klepetanja na RR user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

07.01.2008, 11:42

clock-img

Anonimen

najbolje, da kak monolog odžgem... Saj ne bom user posted image  user posted image  user posted image
Bom pa navijala za rozike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

07.01.2008, 11:42

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ja zdaj pa če še ti službo dobiš potem pa bo katastrofauser posted image , no pa saj ti želim da jo dobiš, ker mam filing da bi jo full rada že imela.

Drugače pa jaz sem si tudi šla riž delat, moram nekaj jest da lahko elevit vzamem, pa malce me je lakota začela lovit saj ni čudno če od četrtka dalje ne jem nič druga kot pa juheuser posted image

clock-img

07.01.2008, 11:45

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Samo tiste, ki bi mogle teste delat pa se vseeno nič ne oglasijo, dajte no punce kje ste, me bi rada malce ploskale

clock-img

07.01.2008, 11:46

clock-img

Anonimen

ti imaš riž, jst pa ga bom tud jedla. Z zelenjavo (džuvedž) user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem