cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: M ne pričakujemo januarja!

clock-img

17.01.2008, 16:20

clock-img

tany83

pencil-img

3035

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Jaz pa se bom verjetno morala med februar preselit, je bila očitno angina premočna in je v času O vse user posted image zaustavila, ker sem zgleda dobila user posted image na obisk tako da grema v nove boje.

user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

clock-img

17.01.2008, 16:21

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

hvala tany...ceprav ne pijem kavice...ampak ker je ikonica ful lustna jo bom spila user posted image

naj ti teken.. ikonica je lustna notri pa prava dominikanska kava...mmmmmmmmmmm.....user posted image

ce je pa prava dominikanska kavica potem jo pa res morm probat user posted image
zdaj  si grem pa se zajtrk nastimat!!!

clock-img

17.01.2008, 16:22

clock-img

tany83

pencil-img

3035

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

hvala tany...ceprav ne pijem kavice...ampak ker je ikonica ful lustna jo bom spila user posted image

naj ti teken.. ikonica je lustna notri pa prava dominikanska kava...mmmmmmmmmmm.....user posted image

ce je pa prava dominikanska kavica potem jo pa res morm probat user posted image
zdaj  si grem pa se zajtrk nastimat!!!

user posted image ... jaz sem pa tud zajtrk ze pojedla... bo kmalu cas za kosilouser posted image ... pa dober tek...

clock-img

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

tany...si me pa bombardirala z maili vceri...jih se vedno nisem uspela vseh pregeldat user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Uuu, vidim, da nekaj pa le bo z rozikam januarja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 16:25

clock-img

tany83

pencil-img

3035

tany...si me pa bombardirala z maili vceri...jih se vedno nisem uspela vseh pregeldat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... to je da ti dolgcas ne bouser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 16:48

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

evo, mi je sele zdaj ratal vse maile pregledat user posted image tisti s podgano na lovu za coca colo je ful lustn! user posted image

clock-img

17.01.2008, 16:51

clock-img

tany83

pencil-img

3035

evo, mi je sele zdaj ratal vse maile pregledat user posted image tisti s podgano na lovu za coca colo je ful lustn! user posted image

je dober ne??? jaz pa nisem se uspela. ker moram najprej ene nujne mejle vn odposlat... pa se lase si moram oprat.... user posted image

clock-img

17.01.2008, 16:59

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

jst mam tud velik za narest danes...perilo oprat, kosilo skuhat, koledarje delat, se nekam poklicat...

clock-img

17.01.2008, 17:10

clock-img

tany83

pencil-img

3035

ja, jaz mam tud veliko dela.... perila sicer ne bom prala, vendar moram prah pobrisat... pomit tla, kosilo skuhat.. itd... posteljo narest, sobo pospravt, obe kopalnice... zdaj sem si lase oprala...user posted image

clock-img

17.01.2008, 17:13

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

pridna user posted image
jaz sem pa gantar obljubila da ji bom nekaj v fotosopu naredila, tako da trenutno delam na temu user posted image

clock-img

17.01.2008, 17:14

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Vidvi pa sta pridni, mene pa tako glava boli saj me ponavadi prvi dan user posted image , tako da se mi nič ne da pa še dež je začel it. Lahko še potem katera k meni pride ko bo gotova user posted image , kakšen prah za obrisat bi se že našel

clock-img

17.01.2008, 17:15

clock-img

tany83

pencil-img

3035

jaz pa, da bom slike posredovala eni, tako da tud na tem delam user posted image user posted image user posted image ...
vsega po malo... vmes se malo pospravim, tacas ko mi nalaga in forum pregledamuser posted image

clock-img

17.01.2008, 17:17

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Vidvi pa sta pridni, mene pa tako glava boli saj me ponavadi prvi dan user posted image , tako da se mi nič ne da pa še dež je začel it. Lahko še potem katera k meni pride ko bo gotova user posted image , kakšen prah za obrisat bi se že našel

lahko jutri pridem, ker danes moram mal najino stanovanjce pospravit... ker pa ni lih majhno to traja en cas, se posebi ker se motim se s forumomuser posted image user posted image user posted image ...

clock-img

17.01.2008, 17:20

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Jaz imam tudi ta photoshop že na računalniku samo se mi zdi da mi ne bo nič kaj ratalo naredit tam mi ni čisto nič jasno, se bom s tem ukvarjala ko bom user posted image in bom počivalauser posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 17:21

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Sončnica-žal mi je, da je prišla. Držim pesti, da je naslednji mesec ne bo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

17.01.2008, 17:22

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

soncnica...ni problema user posted image bova pridrveli k tebi v sekundi!!! 

clock-img

17.01.2008, 17:24

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Drugače pa vas vse lepo pozdravljam... sicer danes nimam časa klepetati, ker moram iti v trgovino, mi je zmanjkalo ceta in sedaj ne morem pomiti posode( zdej se bo pa vse zasušilouser posted image ), pa še dobim se v trgovini z mami in sestrico..

Bodite pridne in se beremo...

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

17.01.2008, 17:24

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Jaz imam tudi ta photoshop že na računalniku samo se mi zdi da mi ne bo nič kaj ratalo naredit tam mi ni čisto nič jasno, se bom s tem ukvarjala ko bom user posted image in bom počivalauser posted image user posted image

ja soncnica takrat bos mela fuuul casa in bos lahko vse te stvari pogruntala.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 17:26

clock-img

tany83

pencil-img

3035

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Drugače pa vas vse lepo pozdravljam... sicer danes nimam časa klepetati, ker moram iti v trgovino, mi je zmanjkalo ceta in sedaj ne morem pomiti posode( zdej se bo pa vse zasušilouser posted image ), pa še dobim se v trgovini z mami in sestrico..

LP

Murkica

lepo se imej murkica in upam, da se ti posoda ne zasusi...user posted image

clock-img

17.01.2008, 17:32

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

LP

Murkica

upam, da ne bos mela prevec problemov s posodo...men gre to tud ful na zivce user posted image
lepo se mej in se tipkamo kasneje

clock-img

17.01.2008, 17:52

clock-img

Anonimen

sončnica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti so samo zate. Škoda da ni ratalo... bom navijala zate tudi v februarju in jst mislim, da takrat pa bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 17:57

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

hej gantar...neki mam zate user posted image
sicer ni nic kaj posebnega user posted image daj mi se malo casa da dokoncam

clock-img

17.01.2008, 17:57

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

sončnica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti so samo zate. Škoda da ni ratalo... bom navijala zate tudi v februarju in jst mislim, da takrat pa bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

Hvala gantar, kako pa je s tabo, že veš kaj novega glede službe?

clock-img

17.01.2008, 18:39

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Zdaj pa je zatišje, jaz sem spet sadno kupu jedla danes s sladoledomuser posted image , zdaj pa bo treba začet telovadit če ne bom imela trebuh kot nosečnica - noseča pa ne bom user posted image .

Če se slučajno več nič ne javim, greva baje z user posted image še nekam potem vam želim lep vikend če me slučajno jutri več ne bo doma, drugače se še vam seveda javim, ker ne moram brez vas. Pa upam da se pojavi kaj novih nosečnih.

Tany in ancica vidve pa prosim ne delajta pravečuser posted image , potem bodo stanovanja prečista. Ancica ti si včeraj kaj zrihtala?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem