IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Takole dekleta, zadaj je pa meni počasi vsega dovolj!
Že nekaj časa je naša rubrika januark vse bolj obarvana drugače kot v smislu da čakamo in si želimo otročke!!!!!
Vedno manj se nas oglaša ker se nimamo o čem več pogovarjat ve čvekate o nekih svojih temah ki nas večina ne zanima niti ne razume. Prosim, odprite si svojo temo na RR in čvekajte v nedogled tja v tri dni, januarsko listo pa prepustite nam, ki si želimo klepeta o naših težavah ko pride ali ne pride naš hudič, veselju ob ugledanih +….
Brez zamere ampak res ste pretirale in skoraj vse borke pregnale iz najbolj aktualne teme ta hip… Bodite fer do vseh nas, ki nas je še kakih 100 aktualnih bork….
No ja, sicer mi je bilo jasno, da bo vsega enkrat konec, kot je že enkrat bilo s strani moderatorjev, pa smo se potem zmenili... Ampak vseeno, smo že poskšali z odpiranjem nove teme, vendar je na koncu vse zamrl, tako tam na novi temi, kot tukaj na ne pričakujemo.... SIcer, mi je vseeno, sedaj si mi že tako pokvarila vse veselje čvekanja, s katerim pač človel pozabi, da mora čakati na konec mesec, je nervozen in se na koncu obremenjuje samo z nosečniški znaki, ker tako ali tako, bo sedaj( bog ve zakaj) kmalu uletela ena moderatorka(pa s tem vas moderatorjev ne žalim, ker vem, da je pač to vaše delo) in na koncu spet zaprla temo. ...
Tako, da jaz bom pač nehala čvekati in se javim 31-tega, ko bom že mogoče vedela rezultat....
Prvi vsej stavri pa me najbolj

to, da se vedno najde ena za komentirat, ko na koncu nima niti "jajc", da bi napisala pod svojim pravim nickom....