writing-img

RE: M ne pričakujemo januarja!

clock-img

03.01.2008, 21:52

clock-img

polaris

pencil-img

887

Čao Tany, mene pa zanima koliko imaš časovnega zamika. Pr teb še zagotovo sije sonček

clock-img

03.01.2008, 21:56

clock-img

Anonimen

tany83... pol pa prejmi en lep pozdrav iz Slovenije v Dominikansko... user posted image  user posted image  user posted image  Svaka ti čast, jst domače pogrešam ful, pa se vsak dan slišmo po telefonu, pa na 14 dni vidmo, pa smo 80 km narazen. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

03.01.2008, 21:56

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Pozdravljena... zamika mam 5 ur, soncek sedaj trenutno ne sije vec ker se je nekam pooblacilouser posted image , je pa sijal cel danuser posted image ... in je bilo neznansko vroceuser posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

clock-img

03.01.2008, 22:00

clock-img

tany83

pencil-img

3035

user posted image Hvala gantar, vam pa lepe pozdrave iz dominikanske... sej jst se tud z domacimi kar precej slisim... se dobro da so racunalniki in vsa mogoca tehnologija od kamer naprej in da je telefon..user posted image user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:00

clock-img

Anonimen

Pri nas pa je danes dopoldan snežilo user posted image  user posted image  ... pri vas pa je vroče? Kolk stopinj ste namerili danes? Jst bi šla kar k teb se mal pogret user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:01

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Glede na to, da je sijal soncek jih je bilo kar ene 28... vroce je vroce.... user posted image user posted image ...

clock-img

03.01.2008, 22:02

clock-img

nf

pencil-img

1164

O Blagor Tany!!!!! Mi imamo pa minus, brrrrbrr mraz tak da vse šklepeta. Drugače pa je od prijateljice fant iz Italije in se je pred parimi mesci preselil sem. Pa tudi on pravi, da je malo mrazzz user posted image  Pa mislim, da se imata kar fajn in lepo funkcionirata.

clock-img

03.01.2008, 22:05

clock-img

Anonimen

nf... glede na to, kakšen avatar imaš, bi sklepala, da te nč ne pride do kosti... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:06

clock-img

polaris

pencil-img

887

Moja prijateljica je tud pustila srček v Dominikanski, tokl pogumna kot ti pa vendarle ni bila. Vsaka čast

clock-img

03.01.2008, 22:06

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Vrjamem, da pravi da je mraz, se posebej ce si bolj iz juzne italije... jaz pravim, da ni vazno od kje si, vazno je da se razumes... jaz sm mnenja, da tazga srcka kot sm ga dobila, ga ne bi mogla najt nikjer drugje, ceprav se vcasih pohecam in recem mojemuuser posted image , da kaj hudica me je pripeljalo na dopust sm, da sm se tko zaljubila.... Ga pa ne bi zamenjala....user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:08

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Ja, vcasih mores malo tvegat... Jaz vem, da si zivljenja brez njega ne predstavljam.... je pa odvisno kak odnos mas...

clock-img

03.01.2008, 22:08

clock-img

polaris

pencil-img

887

Gantar, kako si kaj? Kje si bila čez praznike, te je bilo bolj malo slišat

clock-img

03.01.2008, 22:10

clock-img

polaris

pencil-img

887

Tany, se popolnoma strinjam. Jaz bi šla z mojim tud v šotor pod most, če bi bilo potrebnouser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:11

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Hvala LuNca,... Tud zate bi bil počasi čas, da se nam pridružiš, da ne boš le mopsija žulila user posted image
LuNa, vse lepo, predvsem ljubezni, zdravja, sedmico na lotu pa še kaj,... pa da ti čimprej mineta ti dve leti.

tud tebi hvala.... ampak polaris, firbec pa me matra... od kod pa ti veš za te moje dveletne "travme"user posted image . A te je moj najel, da špijunariš mal za mano user posted image user posted image user posted image

Polaris ti si tak not padla v dominikansko, da si mene in moje vprašanje kr na ignor vrglauser posted image user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:12

clock-img

tany83

pencil-img

3035

user posted image user posted image user posted image ... jaz tud tko pravim... mi ni vazno nc, vazno, da sm z njim.... ceprav zdej delauser posted image ... upm, da se kmal doma prikaze, kr ga ze mal pogresamuser posted image ....

clock-img

03.01.2008, 22:14

clock-img

Anonimen

polaris... skrivala sem se pred rr-jem user posted image  user posted image  user posted image  Sem si morala mal dopusta vzet oziroma ne jst... računalnik... user posted image  user posted image  user posted image
Nov let pa sem pričakala doma s še enim parom. Smo se mel ful fajn in smo se ful na pil (vsega po malem) in najedl, da smo misl it že ob 22.30 spat. Komaj smo zdržali do 1.1.08. user posted image  user posted image  user posted image  Potlej smo šli pa mal ven, si lastni ognjemet pogledat, pol pa nazaj na topl in tud v posteljo. Sam ne user posted image , saj smo bili ful zmatrani od pojedine in pijače. user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem praznike sem preživela. sedaj moram preživeti še O, saj mora it kar mimo, brez da bi delali kaj na user posted image . user posted image  Ma sej bom dočakala enkrat en velik sonček.

clock-img

03.01.2008, 22:14

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image ... jaz tud tko pravim... mi ni vazno nc, vazno, da sm z njim.... ceprav zdej delauser posted image ... upm, da se kmal doma prikaze, kr ga ze mal pogresamuser posted image ....

hja, tale čas... moj pa že tak hrgoli tu zraven, da mi vsake tok časa kr mal monitor zavibrira od njegovih zvokov user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:15

clock-img

polaris

pencil-img

887

Sorči LuNca, res sem te spregledala user posted image . A Tvoj??? Ma nije ti Maribor New York user posted image  

clock-img

03.01.2008, 22:15

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

tany83 Skupi sva ze mal vec kot 2 leti, porocena pa od aprila... jaz sem seveda slovenka on pa iz dominikanske republike... ja, pravijo, da je radovednost lepa cednost ...
lp

sva pa v podobni situaciji. Moj je originalno iz Kolumbije, trenutno pa ziviva v Kanadi. Poznava se dobri dve leti, porocena pa sva skoraj leto dni (konec marca bo obletnica).  user posted image Ti si se vsaj na toplo preselila, jaz pa zmrzujem tukaj, saj je malo hladneje kot v Sloveniji).

clock-img

03.01.2008, 22:16

clock-img

nf

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

nf... glede na to, kakšen avatar imaš, bi sklepala, da te nč ne pride do kosti... user posted image  user posted image  user posted image

Madoniš prav imaš Gantar!!! Pa jst k sem taka zmrzljivka! user posted image  user posted image  user posted image  Moram si kšno zebro obesit, ne pa neke polarne pingvine!

Tany, se strinjam! Srček je najbolj važen user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:17

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Sorči LuNca, res sem te spregledala user posted image . A Tvoj??? Ma nije ti Maribor New York user posted image  

hja je tud miami, če je treba... user posted image user posted image user posted image user posted image  no, ampak odgovoru pa si se spet izmuznila...lisička user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:19

clock-img

tany83

pencil-img

3035

Ja LuNa sej, ce bi moj bu doma.... ne bi bla jst nc tle gor.... kr pol bi ze drgnu, da skoz neki u racunalnik bulim....user posted image ... sam zdej, bi se vseeno mal h njemu stisnla, k ga ze doooolgo niuser posted image ..

clock-img

03.01.2008, 22:19

clock-img

polaris

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

hja je tud miami, če je treba... user posted image user posted image user posted image user posted image  no, ampak odgovoru pa si se spet izmuznila...lisička user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:21

clock-img

Anonimen

_ancica_... še tebi pošiljam en pozdravček iz Slovenije tja v daljno Kanado. Verjamem ti, da zmrzuješ, saj tudi me, k smo v SLO zmrzujemo user posted image  user posted image  user posted image  
Ma kje ste jih najdle... že jst se sprašujem, pa sva oba iz Slovenije... user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

03.01.2008, 22:22

clock-img

nf

pencil-img

1164

Evo me user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem