IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Res sem bila na msn in govorila z mojim zelo dobrim prijateljem, katerega pa on ne prenese. In ker ga ni bilo pri meni sem lahko klepetala. Ampak njemu se pa res ne da dopovedat, da sva samo kolega in da ga poznam že dosti dlje kot njega.
bom samo cisto malo razmisljal..
Ok.. recimo da bos tega sedanjega partnerja skenslala ==> prisel bo drugi..
ta tvoj prijatelj pa bo ostal.. in bosta cvekala.. kot to zdaj pocneta..
In tako kot tale ne prenese tega frenda... tako tud novi scasoma ne bo prenesu tega tvojga frenda..
seveda mu bos rekla.. da je to tvoj frend ze iz pamtiveka.. in kaksno leto bo vse kul.. ==> ga bo prenasal..
Nekega dne pa ga bo zacel motit.. ker sigurno se lahko s tem frendom veliko bolje razumes.. kot s partnerjem..
tvojim partnerjem bo mogoce cudno.. zakaj nisi z njimi tako dobra prijateljica.. ker v prvi vrsti je partner tvoj najboljsi prijatelj.. vsaj naj bi bil.. nekdo, ki mu lahko poves cisto vse.. in s tem mislim.. cisto vse..
ce imas pred partnerjem skrivnosti.. se zrusi zaupanje.. zaupanje je temelj.. in ce ma hisa slabe temelje.. se prej ali slej podre.. To je zagotovo..
Skor bi bilo boje.. ce tvoj partner ne bi vedel za tega prijatelja.. ceprav.. vedela bi pa TI.. da partnerju ne mores vsega zaupat. ==> ne mores z njim zivet.. kar vidis, da tudi res ne mores..
sicer si zdaj nasla kr neke vzroke.. ki so morda samo posledica tega temeljnega vzroka..
-----------
In zakaj nisi rajsi s tem tvojim prijateljem?
predvidevam, da bo skoz prisoten ==> torej mu zaupas.. torej tudi on tebi.. temelj imata odlicen.. ce je lahko se iskrica v uckah.. potem bodi z njim.. celovito.. ne z vsakim na pol..
Z enim imas zaupanje, zavetje.. z drugim pa partnerstvo in otroke.. in balast.. Kaj je vec? S prijateljem imas dober temlj.. s partnerjem pa vse ostalo, kar sploh ni pomembno za dober odnos..
velik bolj pomemben je dober temelj.. kot pa vsa ostala navlaka ki je okoli tega.. Navlako lahko se tko pocukras.. pa se bo zrusila.. ce nima dobrega temelja.. ce si ne zaupata..
A ves.. vsakega moskega in zensko.. bi tretji motil, ce lahko tretjemu vec zaupas.. kot partnerju.. Tudi tebe..
Dobro je.. da si ga nagnala cez vrata... zdaj pa pazi na naslednji muve.. da ne bos pristalana istem.. Moras imet dober temelj.. ker ta ostane za vecno.. in na dobrem temlju.. lahko dolgo in lepo zivis.. na slabem.. pa je.. kot je..
Mogoce pa sem vse falil... ker infomrmacij je zelo malo...