IZVIRNO SPOROČILO: Nenny
Uf, kako res čas beži. Tudi mi smo danes imeli 11-ko. Še en mesec in tortica. Ja, tudi jaz že razmišljam, kako bo kaj rojstni dan potekal.
Zapoznele čestitke za 11 mesecev

!
Atena, kako je bilo danes v vrtcu?
IZVIRNO SPOROČILO: Margit
Atena ja kolk maš pa ti dopusta, če ni skrinost. Glede na to da bi mogla jet že decembra delat? In 10 delovnih dni skupaj porabit v tekočem letu.
Meni je namreč teh 10 dni propadlo. Ostalo pa mi je še 12 dni, ki jih moram porabit do konca junija.
Držim pesti, da bo jutri vse OK na uvajanju. In da David ne bo preveč gledal za mamico.
Jih imam 26 dni! Pa še ne bom uspela do konca porabiti. Pet dni mi bo še ostalo. Se je poznalo, da so bili tavelki prazniki!
IZVIRNO SPOROČILO: Margit
Darca čestitke za odločitev za poroko.
Pogumna odločitev.
ha ha Margit dobro si se zvekla!
Darca_k pridružujem se čestitkam

! Se že veselim dekliščine
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
jutro---
VSEM BRUCKOM, FAZANOM IN GUŠTERJEM en lep zčetek novega obdobja v novem kolju z novimi frendi in tršicami.
Vsem bolančkom in Evi pa
Se podpišem!!!
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer
Atena, kako je bilo danes v vrtcu?
Po dolgem času se je zgodilo, da sem potrebovala kar nekaj časa za prebrati vse - tempo na februarčkih je crazy

.
Uvajanje: USPELOOOOOOOOOOO! To je ziher zato, ker ste ve drage februarke držale pesti za Davida!
K podrobnostim:
Res je neverjetno dobro uspelo, tako, da noben ni mogel dobro dojeti. Jaz sem ga že za 1,5 ure tam samega pustila. In sploh ni poregistriral. Ko sem prišla je lepo sedel pri kosilu in se smejal.
Noro!
Jutri ga pustim že kar celo dopoldne, v sredo pa spanje!
Res vsem želim, da boste tako uvedle, brez težav, je pa definitivno res to kar je Darca_k napisala! Večji del je od mamic odvisno kako bodo sprejeli uvajanje! Solze, panika, slabi občutki mamice,

zelo otežujejo sprejemanje novega okolja. Tudi odnos z vzgojiteljico je pomemben.
Pa velikoooooo pozitivne energije! Pa je!
Jupiiiiiiiii!
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Res je neverjetno dobro uspelo, tako, da noben ni mogel dobro dojeti. Jaz sem ga že za 1,5 ure tam samega pustila. In sploh ni poregistriral. Ko sem prišla je lepo sedel pri kosilu in se smejal.
Mam par minutk zdele, ko Eva spi!
Ponoči je blo do 2eh mir, potem pa je skoz stokala, pa se obračala, pa vstajala...tko da sem jo ob 4ih, ko je dvakrat rekla mama, mama, v eni sekundi vzela ven iz posteljice in jo prestavila k nama. Sej tam je blo isto, s tem, da me je lahko objemala, pa cukala, pa šipala....če ji je le pomagal. Pol je pa zaspala, in je spala do 6.45, pa sem ji šla flašo nardit in sem vidla, da ima cel obraz ful zatečen, pa še rjuha je bla kr fajn krvava. Po flaši je takoj zaspala nazaj, jest sem se šla pa zrihtat, pa dohtarja klicat, ker me je pa mal skrbel, da ni še kej hujšega. Mal čez osem smo bli na vrsti in sem jo mogla fejst močno držat, ker ni pustila nobenmu, da bi bliz pršu, vse je blo pa tko zatečeno (sploh en del ustnice). Pol nekako je dohtarci le uspel pogledat v usta - delno, in smo ugotovil, da zobek je, samo ga je polovico pomojem nazaj not porinla, pa znotraj ma ustnico čist u prafaktorjih (na zunaj skoraj ni nič - še sreča). Zdej kaj bo z zobkom še ne vemo. Stalni zobek ga bo potem verjetno ven porinil, zdej a je zobek notri cel al ne bomo pa vidl, če bo ratal rjavkast. Jest upam na najboljše, sej veste. Sem pa zmenjena s prijateljico, ki je zobarca, da ko oteklina zgine, da jo peljem do nje in bo pogledala kako in kaj (kar se bo seveda dalo)! Upamo pa tudi to, da ni prišlo do poškodbe dlesni na tisti strani, kjer se je udarila, sej pravm, zdej je vse še tko zatečeno, da se leve strani ne da vidt! No morm pa rečt, da je oteklina za 90% manjša kot včeraj in danes zjutraj! Dobil smo pa sirup Calpol proti bolečinam, sej mi je hotla dat svečke, ampak sem ji rekla, a jih mam dost doma, pa itak mam cele borbe, da ji jo lahko vstavim. Že ko jo previjam mi 15-krat vstane in se obrne, predno ji lahko plenico gor dam, tko da, svečke odpadejo.