Ob naslednji klofuti zberi pogum, pa ga pršvasaj po gobcu, da ga bo vrglo, pol pa hop na njega in udri. Grem stavit, da se te ne bo nikoli več upal dotaknit. Al pa ponoč, ko spi, ga lepo stisni za jajčka, bo pohleven ko kužek. S takimi revami je treba na ostro, ker se bojijo ljudi, ki so odločni.
vsakič ko preberem zgodbo o nasilju, bi dala tak nasvet.
jaz sem bila tud enkrat v takšni situaciji, ampak ni bil v moj fant. tip me je hotel udarit in sem se kot norc zadrla 'vdari, pa boš spoznal svojga boga'...tip se me je ustrašil in mi rekel...ti si ****jena...jaz pa njemu nazaj ...ne morš si mislit kak', ....in se je umaknil.
tisti trenutek sem imela toliko moči, da bi ga zmlatila ko kristusa. drugače pa se še v življenju nisem z nikomer stepla
2. anonimna, ki si svojega mahnila nazaj...predvidevam, da si se sama sebe ustrašila, zato je mož čutil strah in te še bolj tepel.

je ko pokažeš nasilnežu strah, takrat dobi moč in nasilju ni konca.
poznam eno zgodbo, ko je mož leta tepel ženo. ženi je enkrat prekipelo in ga je mahnila nazaj. mož se je ustrašil in je ni več tepel. pol je pa žena za vsa leta trpinčenja njega mlatila.
ta zgodba ni za vzgled, je pa dokaz, da se tud moški lahko ustraši in ne bo več tepel žene. tej se je pač utrgalo in ga je mlatila dokler se ni obesil.
treba je samo pokazat, da vas ni strah, če pa tega niste sposobne, kar ni nič hudega, samo je pa treba pobrat otroke in it v varno hišo.
otroke je in sebe je treba rešit in ne pustit, da živijo v nasilju.