Ojla, deklce moje
Ja današnji dan je bil kot nalašč za sprehod
Lara - težka odločitev je pred tabo ampak verjemi, ni tako težka, da se ne bi mogla odločiti. Vsekakor smo s tabo in upamo na to kolikor jih boš pač vzela bomo navijali močno, da se vgnezdi in raste in na koncu priveka na plano
Ampak jaz sem se v prvem postopku kar odločila za dva, če bi bila noseča bi "ubila dve muhi na en mah" ali bolje rečeno, če bi se vgnezdila, bi imela dva na enkrat, kar tudi ni slabo, res, da bi bilo veliko dela a na to smo pripravljene, kajne
, obstaja tudi velika verjetnost, da se prime od dveh le eden, no v mojem primeru se ni niti eden, ampak če bo vse po sreči, bi se zopet odločila za dva. Od viška glava ne boli(no ja, čez 9 mesecev bi verjetno drugače rekla ampak me ne bi motilo, le da bi bila)
Johnie -
in ne obupaj pred koncem, zdaj je čas, da si najbolj optimistična, kot še nikoli nisi bila, in me smo tu da ti pomagamo.
Dejziiiiiiii kje siiiiiii, in še vedno navijamo za Vlasto in Tonija, dajmo pikice Vlasta
Toni
Vlasta
Toni
Vlasta
Toni
Vlasta
Toni
. Hitro se nam javi, pogrešamo te.
Blanč - tebe res že dolgo ni bilo na spregled, kako si?
No razen tega, da klomifen ni za jest kot bombončki ampak te razumem, tudi sama sem jih jedla brez zdravniške kontrole a na recept ginekologa, verjetno mu ni bilo do tega, da bi me vsaj enkrat med ovulacijo v času jemanja klomifena dal na UZ. ampak pustimo to sedaj.
kikaa - še malo pa nam boš sledila, le tako naprej
ANIME - kot je lara rekla bolje da te kaj boli, kot da se nič ne dogaja, tako kot pri meni, nimam nikakršnih stranskih učinkov, rtazen tega, da sem bolj pohotna
, še celo nobene modrice na trebuhu nimam od špikanja
. Upam le, da to ne pomeni, da se nič ne dogaja znotraj mene.
Ampak dokler ne vidim, ne bom panična
Banga - kaj bi jaz dala, da imam eno tako mrcino, ki bi me zbujala zjutraj in me vlekla iz postelje, samo se nekako ne morem pripraviti do tega, da si nabavim kužeka, ker bi bil revček cel dan sam, tega mu pa ne privoščim.
Lejla - kako si pa kaj ti?
Si vseeno na lastno pest vzela aspirin in upam, da si vzela unga baby aspirinček kot mu rečejo?
Mijavček - tele
znajo zakuhat situacijo lih ko ni treba, ampak vemo da bo vse OK v ponedeljek, have faith
Sploh pa zdej k maš novo frizuro
mismis - tudi tebi zavidam za zverinico, ki te je spravila na noge in ti daje energijo, je to res neko posebno veselje sploh zato, ker ti vrača brezpogojno ljubezen
, Kot vidim se ti bo začelo v ponedeljek, no naj bo uspešno!
kajsica - matični mleček, naj bi bil dober za obnavljanje celic, res da ni dober za jest, je pa baje učinkovit. Sama sem ga jedla jeseni, če bo pomagalo bomo videli, naj pa bi se ga jedlo 1 kura spomladi in 1 kura jeseni. Vedno pa bi rade ravno v času postopkov naredile vse samo, da bi pomagalo, pa vseeno svetujem, ne jemljite preveč vitaminskih tablet na enkrat, da ne fašete kakšne hipervitaminoze. Kak Tifol ali B-komplex bi bilo kar dovolj. Ampak to je le moje skromno mnenje.
Anonimna -
pikovit - kaj dogaja tvoji M? Ja včasih je cukr treba dodat, če ga imamo premalo ali če nam pade ali pa preprosto, če se nam zahoče. Čeprav pravijo strokovnjaki, da naj bi bil cukr kot OH strup za naše telo in naše celice ampak ko se mu je tako težko odpovedati
ribica - naj te mine slabost in bruhanje!
in naj bo UZ v torek čudovit!
Sayuri - bogica moja, tudi jaz bi ti pomagala kopati in verjetno vse tu gori, če bi le premagale tvojo slabost in bruhanje. Upam, resnično upam, da hitro mine. Tvoje pikice pa naj še naprej tako lepo rastejo kot do sedaj.
Konina - bowling je super zabava in lepo, da ste se šli z dekleti zabavat.
Arneja - bravo za seznamček
, tole ni prov mačji kašelj, kaj?
Abra - tudi jaz upam, da ni kaj preveč narobe in da te poštimajo kot se zagre!
Jest kot sem prej napisala, pikice si pridno dajem vsako jutro ob 6:00, eno na eno stran, drugo na drugo stran, ni še stranskih učinkov, le bel tok in pohota
, mogoče mam pa zgodnjo ovulacijo
, v glavnem, droge mam sam še za jutri, pol pa UZ
. Samo neki me hočjo prsa bolet od strani, to je pa vse. Javim, ko bo kaj novega.
Ostale moje deklce k vas nisem naštela, mislim na vse in lep večer.