IZVIRNO SPOROČILO: dakec
DaisyE, ti si za ožent.
Naš se samo na momente strinja s tem, ampak on si nima kaj pomagat, je že naredil usodno napako.
Lara, se bom koncentrirala na na parking, samo dajmo malo bolj pomladni čas usekat, ali se pa kam proti morju prestavimo, da bo toplo. Jaz lahko tarok karte prinesem. Jutri na ET s polnim mehurjem, reškotu olajšaš delo. Jaz grem doma lulat, pol pa tvojo idejo prakticiram, se celo pot nalivam in upam, da bo prijelo do postojne.
Skuša (

- ne morem si pomagat), lepo opravi jutri, glih prav foliklov ti želim. Mismis, ti tudi fajn zrihtaj, Mijavček tebi pa fajn reprizo želim. Dajamaja, se ne bom preveč ponavljala, malo se pa moram - lepo opravite jutri.
Arnejči meni se pa to tako simpatično od tvojega zdi. Se mi zdi, da ga prav zares skrbi zate. Pa saj veš, da je verjetno edini, ki čisto točno ve, kaj vse si dala skozi decembra. Verjetno ga je strah, da te morebitni ponovni poraz ne bi čisto podrl. Jaz tud mislim, da ni fajn stvari na silo delat. Je res kot sta rekli lara in konina, meni se tudi navadno vse zruši, kadar hočem z glavo skozi zid.
Zdaj mi je pa spet nerodno, ko me tolk hvalite. Saj nisem tolk močna. Bo prišel čas, se mi bo pa spet vse sesulo. Samo zdaj ni bil ta čas. Saj sem se že cel teden videla. Sploh nisem neke panike okoli znakov zganjala, dejansko sem pri Etju dvignila roke. Kar pa mogoče tud ni fajn. U glavnem, še sebe sem presenetila. Te zgleda res s časom življenje malo okrepi. Al gre pa samo za slučaj. Kaj pa vem, kaj še pride. Upam na optimizem.
Takole. Malo sem bila pridna, malo ne. Zdaj pa vas zapuščam, ker se hoče tudi naš naužiti radosti interneta. Lep večer in lahko noč.
Lara -

4 pujse za 4 embrije. Ima, da pomagajo.