writing-img

RE: IVF / ICSI - december / januar

clock-img

07.12.2007, 21:23

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Arneja, tvoji user posted image user posted image so čist mejhni, res tam ok 8 celic. Ne jih takoj napit. user posted image Je pa res, da so v ovojnici, mogoče jih pa stran od alkohola drži.

clock-img

07.12.2007, 21:23

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Kaj jegra mate pa za prekrvavitev "predpisano" al kaj?

clock-img

07.12.2007, 21:26

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Ne za prekrvavitev, ampak da kao žile razširi, potem se pa na hitro spet zožijo, pa se zarodek bolj obdrži. Ma, kaj me zdaj v dvom spravljate user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

clock-img

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

DaisyE dobr pa kje si ti zdaj, pr Rešu al na GK? Sam jaz sem zastopila kot da sta bile dve v sobi, ampak prjatelca naj bi bila pa ena tretja, sam ni pa nobenih imen govorila.

Obe sva ble v sobi, mlinčka je na GK, jaz sem pa pri rešu. Od še ene pa ne vem, samo smo se pa res toliko pogovarjale, da se ne spomnim vsega.

Dajamaja, če maš šanso, po moje boljše, da greš h Karmen, ker je prav za neplodnost specializirana. Za sprostitev bo pa tale celjski verjetno kar ok.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

A na Drenov grič bo tud treba? Madona, jst boma rabla dopust, da vse obhodim.

clock-img

07.12.2007, 21:27

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

DaisyE na Drenov Grič praviš? Tud meni je Pikovit razlagala o njej, pa še ena druga punca. Mislim kaj ga serjemo a ne, kaj vse delamo za tele naše otročke? Joj ko bi drugi vedeli kako je trnova pot tale naša! Men se je ta teden spet odpulilo skor ko sem od ene prjatlce dobila mail da drži pesti za najinega dojenčka, pa še drugo je napisala, pa sem na vse odgovorila sam na dojenčka nič pa a ne boste verjele da je še enkrat isti stavek napisala...KOT DA BRAT NE ZNAM!

clock-img

clock-img

Abra

pencil-img

2567

user posted image user posted image user posted image
si predstavljaš, da res to kak dohtar predpiše

clock-img

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ma ne, to je arneja zdaj na novo pogruntala. user posted image user posted image user posted image  Je pir tako dobro prijel, da se zdaj noče alkoholu odpovedat. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

07.12.2007, 21:30

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Kr fajn bi se bralo gajba piva pred punkcijo, jeger na dan ETja, a za pol mamo kej za na recept? Pa da jih vidim v lekarni. Sicer se je pa men že to čudno zdelo, da imajo zeliščne čaje... sej napredujejo, še kak let.

clock-img

07.12.2007, 21:30

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

DaisyE na Drenov Grič praviš?

Kaj pa vem. Tale drenov grič je še malo izven moje lige. Zdaj sem se h Karmen spravila, bo verjetno dovolj adrenalinsko za par mesecev. Bom si najprej sokovnik dala v plan. Božičku sem že pisala.

clock-img

07.12.2007, 21:32

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Kr fajn bi se bralo gajba piva pred punkcijo, jeger na dan ETja, a za pol mamo kej za na recept? Pa da jih vidim v lekarni. Sicer se je pa men že to čudno zdelo, da imajo zeliščne čaje... sej napredujejo, še kak let.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po ET pa vino, za dobro kri.
Bo arneja pri Reškotu zrihtala,
da na shemo napiše. user posted image user posted image user posted image  
Jaz ne upam.

clock-img

07.12.2007, 21:36

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Ma, daj, ste smotane, zdaj si pa še jaz ne upam user posted image . Ga bom ven iz torbe dala user posted image .

clock-img

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Ne punce, to da enega pred ET rukneš sva midve z Arnejo pri Karmen zvedele! Pravi Karmen da jih je bilo 12 na ET pa da 1 je spila tamočnega in je edina zanosila!

clock-img

clock-img

Abra

pencil-img

2567

jaz se sploh ne morem nehat režat user posted image user posted image user posted image me že vse boli

clock-img

07.12.2007, 21:38

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Arneja rukn ga! Nimaš pomoje kaj zgubit! Jaz mislim da ima Karmen glede tega prav. Jaz ko sem imela prvič punkcijo, je bila ena gospa na ET pa a veste da se jo je vohal, men ni bilo takrat nič jasno user posted image
DaisyE v tale Drenov Grič jaz ne verjamem, ne vem no, mogoče ga bom enkrat bše celo tolk srala!

clock-img

07.12.2007, 21:40

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Arneja, ti ga kar v torbici pust, pa boš zjutri vidla. Zdaj si preveč pod vsemi možnimi vtisi.

clock-img

07.12.2007, 21:40

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Ne punce, to da enega pred ET rukneš sva midve z Arnejo pri Karmen zvedele! Pravi Karmen da jih je bilo 12 na ET pa da 1 je spila tamočnega in je edina zanosila!

Saj ne vem, kaj je na tem. Samo fajn se je malo hecat, ker se pol tolk režim. Arneja mi je pa itak živa faca. Jaz ga ne bi ruknila, ampak kaj veš, kaj bom počela, ko bom spet tako daleč. Sploh, če vama z arnejo rata. Sicer pa itak tolk enga dreka vase zmečem, da bi verjetno en jager samo pomagal. Da bi malo razkužil okolje...user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2007, 21:41

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Pravi Karmen da jih je bilo 12 na ET pa da 1 je spila tamočnega in je edina zanosila!

Vsekakor vredno globje raziskave.
Sicer jaz žgane pijače bolj slabo nesem. Bi znal bit neroden, če bi mi navigacija ponagajala pri pristanku na mizo. Pol pa da vidiš Čedo, Reš, moj, vsi user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2007, 21:43

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

DaisyE zadnjič je bil v Hoferju sokovnik v akciji res za male pare, ampak jaz sem ga tud mislila kupit, pa sem pol pozabila, mi Hofer ne vleče....imam pa zelenjavni sok še v shrambi, jutri spet štartam, kaj bom imela fris tkole nekako user posted image .
Moje pivce je prazno a čmo še enega? Jutri pa alkohol v krvi user posted image user posted image user posted image .

clock-img

07.12.2007, 21:44

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Če meni ne rata, bom tut jegra krivila, ker ga nisem spila. user posted image En bo moral bit kriv.

clock-img

07.12.2007, 21:46

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Abra se popolnoma strinjam, krivec mora bit!
Punce a B kompleks pa pivo gresta skupaj? Ga moram vzet danes sem spet pozabila, pa da ne bo Karmen huda, mi mje zabičala da ga moram vsak dan! Še kateri?

clock-img

07.12.2007, 21:48

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

[ Bi znal bit neroden, če bi mi navigacija ponagajala pri pristanku na mizo. Pol pa da vidiš Čedo, Reš, moj, vsi user posted image user posted image user posted image

Takole letiš proti mizi user posted image ,
navigacija je pa nekako takoleuser posted image .

Reš pa takole user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2007, 21:49

clock-img

arneja

pencil-img

1919

No, zdaj sem ga šla pa nazaj v torbo dat. Ste me čisto zmedle user posted image . Prej sem imela pa takšen 100 % namen. Ma, bom jutri videla. Ali pa če Reškota vprašam, pa da me iz ordinacije vrže user posted image .

clock-img

07.12.2007, 21:49

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Pija, pojma nimam. Meni ni Karmen nč predpisovala. user posted image kaj pa še jemljete?
Jaz sem do punkcije en E-vitol, pa koencimQ10 in tifol. Po et pa samo še tifol, pa mali aspirin.

clock-img

07.12.2007, 21:50

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Daj še en pir Pija, jaz mam tud še enga, pa če ga boš ti, ga bom pa še jaz. Za dajomajo me ne skrbi. Edino to bi znalo biti kritično... jaz sploh nisem v postopku. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem