writing-img

RE: a je to varanje?

clock-img

04.12.2007, 14:04

clock-img

Anonimen

Kako pa zgleda to razmišljanje na druge med seksom? Med aktom, strastno poljubljate partnerja, ga gledate v oči in razmišljate na drugo osebo? Kak` pa vam to rata?

Predlagam da se forum preimenuje v Sodoma in Gomora user posted image  (skrajšano SG namesto RR) .

Nima veze z ringarajanjem.

clock-img

04.12.2007, 15:00

clock-img

natalia

pencil-img

1423

ja, ja itak!user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

04.12.2007, 15:05

clock-img

Anonimen

Ok no....ko sm zdej prišla sam mal komentarje prebrat kaj ste navedli sm kr malo presenečena.....zdej tole vse skupaj izgleda tako, kot, da nihče več ni pri ljubljenju s svojim partnerjem v mislih oz. z mislimi pri trenutni stvari.
Jaz sem napisala v smislu "OBČASNO"! Kar ne pomeni, da je redno na tapeti tak način uživanja v sexu. Še daleč od tega, da bi to uvrstila med fantazije in harmonijo...ne to je nekaj čist samosvoje.
Tokrat se moram (žal) strinjati z Bakfark-om. Ti pobč user posted image  pa se ne delaj takega nedolžneža in kr priznaj, da imaš tudi kdaj grešne misli. Pomoje kr velikokrat...tko, da ti ne bom nasedla, da si vedno z mislimi tam kjer moraš biti takrat.

clock-img

04.12.2007, 15:13

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Normalno, zdravo, sprejemljivo, skratka nč novga......... user posted image

clock-img

04.12.2007, 15:34

clock-img

Anonimen

Glej Žaži, kolikor se trudim spomniti kdaj sem nazadnje med seksom s svojo najdražjo pomislil na koga ali kaj druga (kakšno drugo žensko ali npr. približno take brazilke kot ti krasijo ritko na avatarju) ti v tem, žal, ne morem pritrditi. In ne sklicujem se niti na dolgo seksualno abstinenco v zadnjem času, za katero bi nemara lahko pomislila da mi je zameglila razum in spomin.

Ne rečem, da ne pomislim, pa še kako, ampak nikoli med seksom. Razen če onaniranje smatrate za seks.

clock-img

04.12.2007, 15:38

clock-img

Anonimen

Recimo da seksš s partnerjem ,misliš na drugega,pa si tok not padu ,da izgovoriš ime tega drugega.Kaj pa potem?.Včasih je to lahko tudi nevarno-user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 15:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Glej Žaži, kolikor se trudim spomniti kdaj sem nazadnje med seksom s svojo najdražjo pomislil na koga ali kaj druga (kakšno drugo žensko ali npr. približno take brazilke kot ti krasijo ritko na avatarju) ti v tem, žal, ne morem pritrditi. In ne sklicujem se niti na dolgo seksualno abstinenco v zadnjem času, za katero bi nemara lahko pomislila da mi je zameglila razum in spomin.

Kaj tvoja draga mogoče bere RR?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.12.2007, 15:56

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Razen če onaniranje smatrate za seks.

Zakaj se pa takrat sme? Po tvoje bi tudi takrat moral misliti samo na tvojo drago... Ne vidim razlike.

R. Tagore

clock-img

04.12.2007, 15:59

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ah daj no, verjetno tudi ti nisi vedno v njegovih mislih med seksom.

O kriza!!!!! Vara jo!!!!!

user posted image

clock-img

04.12.2007, 16:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pandorcyhka

Recimo da seksš s partnerjem ,misliš na drugega,pa si tok not padu ,da izgovoriš ime tega drugega.Kaj pa potem?.Včasih je to lahko tudi nevarno-user posted image user posted image user posted image

Moji "fantazijski" dedci nimajo imenuser posted image

clock-img

04.12.2007, 16:02

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image ,DA CRKNEŠ.user posted image .Pššššš ,to se ne govori na glas.user posted image

clock-img

04.12.2007, 16:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mogoče res. Pozna moj nick, verjetno čekira tudi mojo zgodovino.

Zakaj se pa takrat sme? Po tvoje bi tudi takrat moral misliti samo na tvojo drago... Ne vidim razlike.

Mislim, da je razlika očitna. Ko sem sam s seboj se lahko prepustim fantaziji. Pred partnerko nimam ne časa, ne volje, razmišljati o kom drugem. Takrat se popolnoma posvetim njej.

Zadnje čase najpogosteje razmišljam o njej tudi, ko je ni ob meni. Da pa fantaziram, ne zanikam. Verjetno niti ona ne bi. Vsi smo krvavi pod kožo.

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja hudooo!!! no moji jih tud se niso mel... ne vem ce bi bla zmozna moji decom med sexom dajat se imena!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lohk pa probam, pa vam porocam kako je slo!!!user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Viš moji ga pa imajo,oz ima .Keanu Rives,ampak se mi še ni posrečilo izgovoriti tega.Če pa že bi ,bi izpadel kanu.user posted image user posted image user posted image Ampak kanu pa re nobenga ne ogroža.user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 16:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Mislim, da je razlika očitna. Ko sem sam s seboj se lahko prepustim fantaziji.

user posted image user posted image user posted image  Ja sej! Varas tud lahko samo takrat ko nje ni zraven!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 16:07

clock-img

Anonimen

Baguška...predlagam da je en Franci, drug Janez, tretji Jože....če bo pa še kej placa pa mej še Vinkota, Marjana....user posted image

Moji bodo ostal pa kar brez imen. Nimamo cajta se pogovarjat, mamo drugo delouser posted image

clock-img

04.12.2007, 16:07

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Keanu Rives

uau user posted image  no, njega pa se nisem mela v mislih.. pa tud ne vem ce bi ga mela.. no, pa kergakol znanga cloveka.. jaz si zvizualiziram tacga cist po mojmu okusu, k sploh ne vem ce obstaja!user posted image

clock-img

04.12.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

Kot goast?user posted image

clock-img

04.12.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Keanu Rives

uau user posted image  no, njega pa se nisem mela v mislih.. pa tud ne vem ce bi ga mela.. no, pa kergakol znanga cloveka.. jaz si zvizualiziram tacga cist po mojmu okusu, k sploh ne vem ce obstaja!user posted image

Jst pa vem da moj ne obstajauser posted image ....sam enkrat sm pa mela dvojčka, en blond en temen, tko da če bom mela rdečelase otroke bom vedla kako so ratal....user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 16:10

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Pa pazi ,da ne bo kak črnec vmesuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pandorcyhka -- 4.12.2007 16:24:31 >

clock-img

04.12.2007, 18:20

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Naj mi meterski ku*** zrase, če nisem pomislila isto. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

04.12.2007, 18:23

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Keanu Rives

Jst pa vem da moj ne obstajauser posted image ....sam enkrat sm pa mela dvojčka, en blond en temen, tko da če bom mela rdečelase otroke bom vedla kako so ratal....user posted image user posted image user posted image

Blondinec... jao, nočem biti zlobna ... samo raje ne bi, hvala. user posted image user posted image user posted image  Ne vem, blondinci pri meni ne sedejo. user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

04.12.2007, 18:47

clock-img

silvya

pencil-img

1770

To je varanje, v mislih user posted image . Punca, a ne veš, da je to greh user posted image ? Pa da moški sigurno kaj takega in niti pod razno ne počnejo user posted image user posted image user posted image .

clock-img

04.12.2007, 18:58

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Naj mi meterski ku*** zrase, če nisem pomislila isto. user posted image

Samo to ne...ker to pa bi bila pika na i, kar se spolnih fantazij tiče....user posted image

R. Tagore

clock-img

04.12.2007, 19:14

clock-img

Anonimen

Si predstavljaš njen avatar po takem dogodku?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem