writing-img

RE: izgubila sem ga!

clock-img

05.12.2007, 21:04

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Katera je že rekla, da jo tole spominja na mehiške telenovele? user posted image
Mene tudi in ti čedalje bolj.

clock-img

05.12.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

Nestrpna a ne bi vidva to osebno reševala. S veš ker nas pač res ne zanima kaj in kako se vidva kregata in se ne morta odločit.

clock-img

05.12.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Katera je že rekla, da jo tole spominja na mehiške telenovele? user posted image
Mene tudi in ti čedalje bolj.

Jaz samo molim boga, da se še bivša prikaže in bo popolno. user posted image

clock-img

05.12.2007, 21:06

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Še ena nadaljevanka "por favor" user posted image

clock-img

05.12.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

ja boma osebno reševala zdaj je pač tak prišlo ker so ene želele še njegovo plat slišat. v glavnem BORILA se bom za njega pa naj stane kar hoče.user posted image user posted image

clock-img

05.12.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

ve pa se kar delajte norca iz bolečine drugih!

clock-img

05.12.2007, 21:14

clock-img

Anonimen

Nestrpna, to ni bolečina.... Tako si slepa, da bolj ne moreš biti!!!!!!!! Hudo mi je zate, kakšne pišeš...

clock-img

05.12.2007, 21:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Nestrpna, to ni bolečina.... Tako si slepa, da bolj ne moreš biti!!!!!!!! Hudo mi je zate, kakšne pišeš...

Ja, ja zdaj se frajerko delaš, a glih tak si mahnjena na limonade.user posted image

clock-img

05.12.2007, 21:24

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Marsikaj sem dala v življenju skoz ampak tole je pa res prava RR sapunica.Mislim da RR ni pristojna za reševanje vajinih sporov rešita jih doma,pogovorita se  saj ni v zaporu pri bivši če mu je kaj do tebe mu mora prit iz riti v glavo in se zate zavzeti ti pa se tudi malo spusti na realna tla  saj ni edini moški na svetu res ga ljubiš saj tako praviš sam ne se uničevat zaradi tega.Mogoče mu pa paše če ga nekdo terorizira .Če se nemotim si stara 20 let ne pred teboj je še celo življenje ,uživaj ga  on pa se bo mogoče tudi počasi zavedal kaj je imel in kaj je zgubil.Daj času čas.Če te ljubi ve kje si in nobeni starši ne prijatli ga nebojo premaknili če se sam tako ne odloči.

clock-img

05.12.2007, 21:28

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Ja, pa naj imata limonade, če jima tako paše.Vi ste pa tudi čudne..zakaj pa jih berete, če vam nista všeč?user posted image Samo rajši bi videle kreg, priznajteuser posted image Naj bo za spremembo  happy end, zakaj pa ne.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

05.12.2007, 21:32

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

user posted image ...eh, brezveze.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

05.12.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Ja, pa naj imata limonade, če jima tako paše.Vi ste pa tudi čudne..zakaj pa jih berete, če vam nista všeč?user posted image Samo rajši bi videle kreg, priznajteuser posted image Naj bo za spremembo  happy end, zakaj pa ne.user posted image

Veš kaj njuškalo, dokler sem jaz na RR, ne bo nobenih hepi endov! Ti povem en hepi end? Evo tak se bo končalo med nestrpno in zlomljivim. Izborila se bota po dolgem času za njuno ljubezen in zaživela v miru...V eni romantični, topli noči bosta kot ponavadi se ljubila...tako nežno...in pol se mu ne bo vstal! No, čez čas pa bo nestrpna, vse bolj in bolj nestrpna....hepi end. user posted image

clock-img

05.12.2007, 21:38

clock-img

Anonimen

HOČE IMETI GROŽNJE? DOBILA JIH BO. AMPAK TEBE JI NE DAM! NIKOLIuser posted image user posted image user posted image

O fak, to sem komaj zdaj vidla user posted image  

clock-img

05.12.2007, 21:39

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Veš kaj njuškalo, dokler sem jaz na RR, ne bo nobenih hepi endov! Ti povem en hepi end? Evo tak se bo končalo med nestrpno in zlomljivim. Izborila se bota po dolgem času za njuno ljubezen in zaživela v miru...V eni romantični, topli noči bosta kot ponavadi se ljubila...tako nežno...in pol se mu ne bo vstal! No, čez čas pa bo nestrpna, vse bolj in bolj nestrpna....hepi end. user posted image

user posted image user posted image user posted image Ma dej bodi malo romantičnauser posted image Mogoče mu pa bo vstal, pa bosta srečna do konca svojih dni.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

05.12.2007, 21:45

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Jaz pa mislim, da tebe čaka pravi moški, to kar si ti zdaj opisovala je ena navadna neodločna cmera jera.

Losaj se ga, zbriši spomine, pojdi svojo pot, vzami si čas zase...

Vse lepo ti želim, zavedaj se, da ne rabiš njega da si močna, moč imaš v sebi, v lastnem srcu.

LP

clock-img

05.12.2007, 21:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Ja, ja zdaj se frajerko delaš, a glih tak si mahnjena na limonade.user posted image

Ja, ne jočem se pa za nekom, da se bom ubila zaradi tega, pa nevem kaj še vse user posted image In, žal ni časa za limonade, srčica user posted image

clock-img

05.12.2007, 21:59

clock-img

Anonimen

preberite njegov post. ljubi me vem da me ljubi in dokler bo me ljubil se bom borila za naju naj stane kar hoče. vsem ki nama držita pesti iskreno hvala. pa tudi tiste ki ste bile bolj ostre tudi ti posti so me skulirali. če trpim zdaj ali pa čez par mesecev nebom pa predala vojno brez boja. na koncu vedno zmaga ljubezen. obožujem telenoveleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

05.12.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

če trpim zdaj ali pa čez par mesecev nebom pa predala vojno brez boja. na koncu vedno zmaga ljubezen. obožujem telenoveleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj jih niti ne rabiš gledat :)). Dogaja, dogaja, a ne :)?

clock-img

05.12.2007, 22:09

clock-img

tincci

pencil-img

1430

WTFuser posted image

clock-img

05.12.2007, 22:10

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Zdaj sem se malo zgubila v tej kači??....

Jaz pravim (moj slavnostni stavek user posted image  ) : ljubezen je, al pa je ni !

Kaj pomeni borba za ljubezen ?user posted image  Kako lahko ena, za vaju oba v bistvu nepomembna oseba posega v vajino srečo ? Kake grožnje so to, da se jih tak vsi bojite ?

Ti res privoščim srečo - samo malo čudne zadeve se dogajajo v tej tvoji zgodbi.user posted image

clock-img

05.12.2007, 22:21

clock-img

Anonimen

Ma za crknit....vse to. To je tak zanimiv, da se več učit ne morm.Sam na tej strani visim pa čakam, da se še bivša pojav kle gor in še ona hlačke tu pustiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Se por favor nadaljuje????

clock-img

05.12.2007, 22:24

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Zdaj sem se malo zgubila v tej kači??....

Jaz pravim (moj slavnostni stavek user posted image  ) : ljubezen je, al pa je ni !

Kaj pomeni borba za ljubezen ?user posted image  Kako lahko ena, za vaju oba v bistvu nepomembna oseba posega v vajino srečo ? Kake grožnje so to, da se jih tak vsi bojite ?

Ti res privoščim srečo - samo malo čudne zadeve se dogajajo v tej tvoji zgodbi.user posted image

Mamči se popolnoma strinjam s tabo! user posted image

Tebi nestrpna pa želim, da se vse skupaj čim bolje izteče.

clock-img

05.12.2007, 22:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2007, 22:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2007, 22:51

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem