IZVIRNO SPOROČILO: tažana
- HAMA perlice
- Sestavljanko (250 kosov)
- rokavice
- 2x žabe (št.74-80)
- Božička na saneh, ki poje pesmice
- in sladkarij za celo leto

, tele žabe so me pa najbolj nasmejale! Velikost ti bo zelo prav prišla - pri drugem otročičku!
Ja, meni ne potegne tole nakupovanje oblačil, ko človek nima občutka o velikostih. Pa za vraga no, kupi raje malce večje. Nika je tudi dobila set (sicer povsem luštnih) spodnjih majčk, ki pa so ji absolutno premajhne. So jih dobili njeni dojenčki.... Toje pri nas že redna praksa - vsaj eno darilo z oblačili pri posameznem praznovanju ji je premajhno.
Pri Niki v vrtcu imajo pa danes čajanko. So jim naročili, da morajo prinesti v vrtec eno skodelico, da bodo pripravili pravo čajanko. Tako na nivoju.

Ko smo v torek nakupovali v Mercatorju, si je Nika izbrala skodelico z Lumpijem. Eno povsem navadno - bež barve, pa s sliko Lumpija gor. Hotela je to in nobeno drugo, čeprav je bilo cel kup - po mojem okusu - lepših in primernejših (ta njena je precej težka), ampak ne, se nikakor ni dala pregovoriti. Pa naj ji bo.
Sem se spomnila -
2ursae, kako je zdaj Anže in vrtec? Je že "na konju"?
Dobro jutro še za konec, grem po kavo.