IZVIRNO SPOROČILO: benika
Prosim dopolnite:
LJUBLJANA
Valla
CELJE
VSEENO (samo da je
)
benika
Nika doma
Ker vlada tu tako zatišje, se pač igram in dodajam sebe na predpripravljeni Vallin seznam, da bo bolj pregledno.
Sicer pa nimam tudi ničesar posebnega za napisat. No, mogoče vam lahko zaupam (hm, a bi?).......
..........................
da smo bili včeraj v Frkolinu (Nikin frizer).

In jasno, mlada dama se je lepo postrigla na konjičku. Je pa glavna novica ta, da ji zdaj puščamo dolge laske, torej je nismo ostrigli na kratko, ampak ji je frizerka naredila zgolj obliko. Zvečer sva morali potem še nohte namazat (na rokah in nogah, prosim), da je bila danes popolna za v vrtec.

Danes se je namreč z bolniške vrnila njena ljuba vzgojiteljica Tea, pa malo je upala, da bo prišel tudi njen najdražji sovrtičkar Nalu, ampak želja se ji je izpolnila le delno. Nalu je še bolan....

Imajo te dni kar precejšen osip v vrtcu.
Šolo in kolegij v službi sem danes preživela, jutri me čaka spet kup sestankov, prihodnji teden dobim Nemce na obisk, bližata se moj god in rojstni dan... pestro bo. Pa še recesija tudi vztrajno trka na vrata naše branže, naročila so se zmanjšala skoraj za polovico, tako da očitno prihajajo težki časi tudi za nas.
Eh, kaj naj še napišem? Nič, le poduk staroste med septembrkami 05 - poboljšajte se in kaj več napišite.
p.s. Ninočka, a nisem jaz nekoč rekla, da se ti zahvaljujem za vabilo na tale forum, ampak da zaradi časovne stiske ne morem obljubiti, da se bom aktivno udeleževala vaših debat. Eto, kam sem padla! Same ste hotele, zdaj pa imate!