Uh, tlele pri nas je obsedeno stanje - vsi sosedje ful kidajo svoja dvorisca, pol pa plide plug in nam vsem zasuje dovoze... Sem slisala, da so se neki tud prerekali glede tega...Samo je rabil 25 min da je prisel do vrtca - pa samo cez smartinko mora po njega, vprasanje kolki casa bosta rabila se do doma...
Jutri bo pa dez, se bo pa vse stopilo, pa al kidas al pa ne
Da nadaljujem, kjer sem odtala:
Spelka, drzim pesti za tvoje male pikice. Bodi pozitivna, sporscena, polna energije, me bomo dodale se malce nase energije in pozitivnih misli in na polno navijale. Potem pa nas bos kmalu razveselila, da bomo virtualne tetke , ti pa se bos stiskala k svoji mali strucki
2ursae, bozcki... dobr, da je bil vsak mozek zdrav in da vas je lahko malo crkljal...
valla, upam, da je Tilen bolje, da ni kaj hujsega
Benika, pikepoke tudi beniju - nekaj za zdravje in nekaj za lakoto A v vrtcu tudi nic ne je? Ker pri meni Evan vsaj v vrtcu je, tudi solato
Pety, za Vida in nocno samostojno lulanje. Naju je tud tko enkrat presenetil. Ceprav po drugi strani ima pa izpade, da morva it z njim lulat (tudi podnevi) in ce nocva it, potem raje ne gre. Vceraj sem se pa tusirala in prileti v kopalnico, da ga kakat. In si lepo sam da nastavek na skoljko, da pokrov dol, zraven da prucko in zleze gor. Potem si je pa hotel se ritko obrisat.
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
benika povsod prodajam posteljnino, me bojo še zaprl
Kaksno posteljnino? al je to spet interna fora, kot tist kapucino
Vam moram pa povedat, da sta me zadnjic Nika in Benika ful nasmejala s tisto mojo belo kavo...joj, se doma ne vem, ce vejo, kako jo pijem in kolk sem "obsedena" s tisto zlicko Nika, upam, da ti je teknila, in da se nisi v oko zoknila Drugace je pa jst zdaj ne pijem...v nosecnosti mi sploh ne pase kava...
V sluzbi mamo pa tiste avtomate za kavo in caj in kakav...zastonj...in jst skoz pijem caj, tud po 3 salcke zjutraj. Potem gremo pa na malico in jst ful razmisljam, kaj bi pila in mi pravi sodelavka Ja, pa caj vzami. Jst pa ful zgrozena: Blek, jst sploh caja ne pijem
Se to vam moram povedat - Evan je na smucanju spal na pogradu zgoraj In ga ni bilo nic strah zdej se pa ful veseli, da bomo kupili tudi pograd za k njemu v sobico in da bo Ruben spal pri njemu in ga cuval
Pa danes sva pisala narek na racunalnik - jst sem mu govorila katere crke mora pisat, on je pa pritiskal. Edino X sem mu pomagala, ostalo je pa sam - evo tole je njegov narek:
EVAN MAX NINA SAMO RUBEN CAL MOUFI FROBDO 180820805
Tole pisem ze od popoldne, zdej grem pa Evana pocsi dat spat - je bil danes spet ful priden. Sva lezala na kavcu, vsak na svoji strani in brala - on album vlakec tomazek, jst pa Mojga malcka V cetrtek imam pa cepljenje z obema. Evan verjetno ne bo cepljen, glede na to da ima uho vneto?
Dobr, da sem kopirala tale post, ker je blo zdele We are sorry...