Benika, a ti nisi v sluzbi? Jst sem doma, ker ima Ruben vnet usesek. Ne vem a si vidla SMS za avtodel?
Mi smo bli vceraj na Bledu, je blo ful fino, Evan je kolesaril, Ruben je pa spal v vozicku. Sta sla se kolega z njunim 2mesecnikom in Evan je bil cist paf, je skoz spraseval, ce ga lahko boza in ce ga lahko zgecka

Pol je mel pa umazane rokice in mu nisem dovolila in smo si jih mogli it po hitrem postopku umit, da ga je lahko bozal. Nazaj grede smo se hotli ustavit v eni gostilni, da bi kaj pojedli, pa Evan ni bil prevec navdusen nad gostilno. Smo mogli it pol v restavracijo

Smo pa iskali 1 uro, da smo nekaj najdli oz. bolje receno - najprej smo sli k Trebusniku in je blo vse polno, pol smo hotli pa k Ancki in smo se ze skor do Kanika pripeljali in pol spet nazaj jo iskat. Je blo pa ful dobro za jest, pa tdu ful so bli prijazni in ustrezljivi. Vse pohvale, res
Jst pa zdaj kuham govejo zupco, pol greva pa z bubijem k P. Trenutno spi. V hladilniku me pa mamljivo vabi Samotova kremsnita od vceraj, pa ne vem a cem ga poklicat in vprasat, ce jo lahko snedem