IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
To me navaja na vprašanje - ali si take veleumne pogruntavščine vaših malčkov kaj zapisujete? Jaz jih ne, pa vidim, da bo treba začeti, ker res skoraj dnevno prijavljajo take, da ne veš, od kod jih jemljejo.
Jih pisem tuki na RR

. Une k so mi ultra smesne. Sicer ima pa vsak dan tolk prijav, pa tolk ma za povedat, pa pol stvari ga sploh ne razumem

Sej ne da ne bi razumljivo govoril, ampak se mu tolk mudi, da pol kr neki pozabi povedat, pa mal pomesa od par dni zanazaj, pa tko...
Mi je rekel Samo v torek, da mu je v avtu povedal, da sta Evan in se ena puncka ostala sama na solskem igriscu in da sta bila ful zalostna. Ko sem ga sprasevala o tem, mi pa sploh ni znal povedat in na koncu je celo rekel, da te puncke niti v vrtcu ta dan ni bilo

Sem narocila mojmu, naj vzgojiteljico vprasa, kaj tocno je bilo, pa ni blo se nic od tega...
Mi mamo pa probleme z Evanovim spanjev v njegovi sobici. Ker me prejsnji teden ni blo doma, ga je Samo dajal spat k nama, zdaj pa noce vec in bi bil kr pr nama. Potem je pa trmarjenje, pa jok, pa prosnje, da bi bil v najini pojstli...se mi tolk smili, pa bi ga najraje mela pri sebi, ampak cez vikend naj bi Rubna izselili v njuno sobo, a Evana bom pa zdaj nazaj dobila?
Je mel pa vceraj eno ful hudo fazo, in sicer je vstal s pojstle (tega nikol ne nardi) in se je na tla pred vrata vrgel in se drl, da ne bo spal v svoji sobi. Pa ful ve, da mene ne more obracat, Samota pa lahko. In ga potem se 100x poklice k njemu nazaj v sobo in Oci, jst bi pr vama aju...na koncu se je pa metat zacel. Pol sem ga pa jst mal bolj trdo prijela, sem ga dvignla, dala nazaj v posteljo in vmes med tistim kricanjem in jokom samo vprsala, ce je kaj zejen in ce bi pil vodico in da morava se nosek spihat. V 1 minuti se je umiril, popil vodo, potem sva se poovarjala, kako bova sobo uredila in kero slikico bova obesla in kako jo bomo pobarvali. Cez 5 min je pa spal.
Ah, ja, mamina vzgoja

Mi ocka ne seze do kolen
Zdej grem pa ZS prebrat, da pridem pol ploskat
Sem vam poslala se enkrat vabilo na ZS, pa delam album Evanovih slikic za 1 let nazaj (neki je not tud nasih srecanj), pol bom pa se Rubnovga nardila. Da boste na tekocem