No, evo mene nazaj, sem pozvecla tiste pizze.
Nika, glede blaga - jst sem ga 1x kupovala za naso 2ursae, pa sme bla cist zmedena. tam meris neki na metre, pol pa tehtas in racunjao na kile...
Za te tvoje pa predvidevam (vsaj tako je razbrat iz opisa), da so ze v paketu. Samo pri unih ta prvih ne pise sirina (al dolzina).
pety, recimo na tem linku so mi ene 3 vsec (painted flowers and topper, polka dots, modern floral, black tie). Pac neki v tem stilu, nisme pa se nasla tiste VAU
sej mam cajt.
A sem vam povedala, da sva se nekak 90% odlocila za ime? Prvo je 100%, ta drugo pa se ni cist ziher, ampak verjetno bo kar to. Pa ne, ne, vam ga ne povem
Lahko pa Evana vprasate, ce vam ga bo znal povedat oz. ce se bo spomnil
Se je v nedeljo, ko smo bli pri tasci, Samo tolk prirezal nazaj, da sploh ni mogu povedat, kaj se je zgodilo. Evan in sestricna sta se igrala na zunanjem delu dvorisca (dostop do njihove bajte je cez parcelo ene druge). No v tisti bajti zivi ene puncka, stara tolk kot Evan,ime ji je pa Luna. In se igrajo potemna tistem dvoriscu oz. na dovozu, pa gre samo k Evanu in mu rece, naj pride na notranje dvorisce.
In Evan rece: Ne morem, ker se igram s to puncko (igrali so se ziher ze ene pol ure al pa se vec). Potem se pa k njej obrne in jo (baje) ful sumljivo pogleda in s strogim glasom rece Kdo si pa ti?
Tamala pa: Luna.
Evan pa samotu: Z Luno
Joj, tale nas...sej pravim, da vcasih zivi mal v sanjskem svetu
Sem pa vceraj nasla Rubnu na stegnu klopa. Ko sem ga brisala z brisaco, sem ga opazila (ga je mogu vceraj dobit) in se muje ze not zaril
Joj, kolk sovrazim to golazen, res, ma kr zelodec se mi obrne, ko samo pomislim na klope
Drugo leto se gremo vsi komplet cepit.
Sta se pa tehtala vceraj in ima Evan 17.5 kg, bubi pa tocno 10 kg
Men se zdi pri Rubnu ful mal, pa vsi govorijo, kolk je zalit, pa kaksna licka ma...