Pri mojih lepotcih itak vsi ostali zvisijo
Spelka, nisem vedla, da nisi se prebrala knjige. Sem te razumela, da si jo. Ob priliki ti prinesem, posljem...obedve - ti bom jst zdaj 2 del posodila, da ti ne bo treba kupovat
Ti pa v glavo same pozitivne misli, bozi Lolo in predvsem razmisljaj, kako jo bos stran vlekla od vseh "vaskih postavljacev"
Valla, Miha - Samo, ista fora. Jst tud sklanjam pogovorno in mi gre ful na zivce, ko pa se kdo res trudi ful slovnicno sklanjat. OK, v raznih dopisih oz. pomembnih stvareh itak sklanjam pravilno, drugace pa kr po domace. Se najlazje je pa
z mojim, pa z lubijem 
No, mene bi frslok, da odprem vrata in mi en rece A Sama pa ni doma????
A pediatrinja te je pa kar tko odpravla? Jst bi ji po posti poslala clanek in jo cez par dni poklicala, ce je prebrala in kaj si misli o tem. Upam, da bo moja bolj razumevajoca, drugace pa - a ni ena izmed moznih variant teh kremic tudi Elocom?
benika, drzim pesti, da cimprej ustimate zaradi avta. samo je tud vceraj peljal forda na zavarovlanico, da mu popravijo havbo - en vikend, ko smo bli pri njegovih na obisku, so tamali s kamencki risali po njej. Pa edina nova stvar na celem avtu (od nesrece jeseni, ko so mogli menjat havbo in odbijac). Mislim...ma pa vsaj originalno fresko gor
Tazana, a vidis, da pocitek pomaga - tako psihicno, kot fizicno? V bistvu se sploh ne zaveds, da si tako utrujen, dokler enkrat nisi prisljen pocivat. Mene tudi nic vec trebuh dol ne pritiska, pa isijas je nehal, pa na splosno je moje razpolozenje boljse...Mi ni zal, da sem sla na bolnisko, res ne.
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Tažana, prav delaš tole z mami in verjemi, da je to edino dobro zanjo. Verjamem pa, da tebi jemlje vse tole ogromno moči, energije, da te (in te še bo) psihično izčrpava(lo). Bodi še naprej tako močna, odločna in ob vsem ne pozabi nase. Prav je, da se tudi ti takole kot danes malce pockrljaš, saj vidiš, kako ti dobro dene.
Tole se pa pdopisem pod Niko. Ne bi znala boljs napisat...
A vam povem, kaj se je pa meni vceraj zgodilo - sem nardila celo paniko med domacimi in sploh Samotu. Med mojim odlocanjem, a cem it v hoferja po bambuse al ne, me klice od Samota sestricna, ce se lahko s tamalim oglasita, da mi prinese stvari za Lokija. Jst recem, ja valda, kr pridi, sem doma, pa se pasalo mi je met mal obiska in cveka. V glavnem prideta, mi da se ena darilcka za nasa dva in jst odlozim darila in moj telefon pri vhodu. Vmes zacneva delat izmenjavo cunj - meni ona za Lokija, jst njej za Benija in pozabim na telefon. Potem greva pa na vrt sedet, pijeva kavico (oz. ona), cvekava in tam okrog 13h rece, da bo sla. Stojiva pri avtu in se se nekaj pogovarjava in vidim, da se je domov pripeljal Samo. Sem mislil, da je pozabil zavarovalno polico, pa obrne avto, me pogleda in rece
A je s tabo vse OK? Jst pa
Ja, zakaj? On pa
Kje mas pa telefon? Sem te ene 7x klical, pa tvoja mami te je klicala in ker se nisi javla, je klicala mene, ker je mislila, da je kaj narobe... On je pa potem tud mislil, da se mi je kaj naredilo, ker se nisem javla in se je odmov iz sluzbe pripeljal precekirat, ce sem OK. Pol je pa jezno odpeljal

Men so sle pa kar solze v oci, ko sem videla, kolk ga skrbi zame...
Dons me bo pa ziher ene 5x poklical samo zato, da preveri, ce mam telefon pri sebi
Popoldne sta mala dva cuvala moja dva in sva midva sla skupaj v Hoferja po tiste bambuse. In ko prideva tja, me skor kap, ker ugotovim, da bodo ti bambusi komaj sli v forda, ker so tolk ogromni. Pol sva sla pa se v Mercurja po lubje in okrasno kamenje in je bil tam ena taka visina bambusa skor 60 EUR

Sem prispala 150 EUR, ker sem v Hoferju kupila 3
Me je pa Evan vceraj tako raznezil - mi je rekel, da on ne gre vec na Korosko. In ga vprasam zakaj ne in rece: Ker bi te prevec pogresal