IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Dajmo potem pricurljat nekje med 10. in 11. uro, pa smo tam do...brez mej.
Naročimo kosilo, po kosilu še kaka kavica in čvekamo, dokler nam mulčki to dopuščajo.
Kaj pravite?

. Najbrž bova res prišla sam mi2 z Borom (da ga boste lahko v miru občudovale

), pol mi bo pa moj dostavil še delfinčka Anžeta.
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Ob 15. mi je bolj tako-tako. Po vsej verjetnosti na poti tja Daša ne bi spala, nato pa bi jo zmanjkalo po poti domov, doma bi bila pa veselica namesto spanja.
evo, ravno prihajam dol s podobne veselice

. Mi je okoli petih spal v avtu za 20 minut, pa je zvečer vse obrnjeno na glavo. Ne more in ne more zaspat, žal pa ni navajen, da bi zaspal sam, pol pa z njim visim tudi po debelo uro ... sem mu kupila eno kulsko Mojster Miha lučko, da bi z njo sam zaspal, pa se je to do sedaj zgodilo le dvakrat, sicer pa hoče, da sem z njim. Ok, danes sem bila z njim le tričetrt ure, pol sva se pa zmenila, da grem lahko dol.
Imate kakšno idejo, kako ga nahecat, da bo zaspal sam? Saj vem, da sem sama kriva, ker sva res vedno skupaj šla spat, samo prej se mi ni nikamor mudilo, pa še celo noč sem lahko spala, zdaj je pa zgodba čisto drugačna ...

. Eh, bom morala spet malo zagrist v Pantleyevo

.
Mojmu Borčiju se je čsit odpulilo, brez hrane zdrži maximalno dve uri

- izgleda, da ima poskok v rasti (ki traja btw že dober teden

) ... ja, ga pa res rabi, fant ima pri treh mesecih že 7 kg, nosimo že 74 cunjice (za 9-12 m!). Skratka, odklop. Ga moram pa pohvalit (oz. pohvalit vse nas), kako fajn mu gre z razvojem - nič nima tistih težav kot Anže, se ne usločuja (oz. se res minimalno), izvaja že vse sorte in to na pravilen način. Skratka, čudež, kaj naredi ta handling
tko, to je od nas vse