Uh, men se je dons skor strgalo, ker je bil Evan spet 3 mac tecen. Ne vem, a ne spi v vrtcu, al ga prehitro zbudijo al je pa zarad zobka. Nc mu ni pasalo, zvecer se je samo dru, pa ne se slect, pa ne se oblect, pa ne zob prat... POl pa ne bo mel vrece, bo mel vreco, ne bo mel vrece...kr neki. Vse skupi se ne bi blo tko tecno, ce ne bi pa se Ruben ful jokal, ker je bil tolk zaspan in lacen. Se mi je revez tko smilu, toooolk si je ucke mencal, pa kr ni vedu kaj bi nase navleku od zaspanosti.
Glede moje nesrece - sploh ni bla nesreca, ampak moja neumnost. Vceraj sem Rubna peljala k P zarad kaslja (BTW zenkrat je se vse OK, ampak ga moram spremljat). Ko sva koncala, je zunaj ful scalo in sem prosila sestre, ce jim ga lahko pustim za 5 min, da skocim po avto (sem ga mela eno ulco stran parkiranga in bi bil bubi cist moker). Tam je pa pol ful ozko za obrnt in jst s tistim krizancem med tankom in ladjo tam manevriram, ful gledam da ne bom zgazla kaksnega otroka, k bi lahko uletu ven, pa da ne bom butnla kaksnega avta in na koncu butnem v ograjo
Sej ni panike, sam bedno se mi zdi, ker sem nardila skodo zarad nepozonosti.
Se pa Ruben v 10ih dneh ni zredil NIC - spet je mel tezo 6050 g. Sestra meje se najprej prepricevala, da se je od zacetka februarja zredu 0.5 kg, pol sem ji pa rekla, da smo bli 10 dni nazaj tuki (29.02) in je mel tezo 6050 (sem si zapisala) in jo ma danes isto. Pol je bla pa tiho. Sem se P rekla in je rekla, da ona ne kompliocira glede teze in dokler ne pada ni kriticno. Mene pa vseeno skrbi - sem pol razmisljala, iz porodnisnice smo sli s tezo 3060 g in smo se v 4.5 mesecih zredili za 3 kg. Ne vem, no, men se zdi to ful malo. Sploh ce primerjam z 2ursaeinim Borom (ampak po drugi strani, so pa Bori izvenstandardni, ce gledamo se Anjinga ).
Valla, upam da ti slabosti hitro minejo. Men so se vlekle do 15 tedna Sem bla ze ful vesela, ko mi par dni dni bloslabo, pol sem pa spet na wc tekla Ej, ampak zdej se spomnem, d ami je blo slabo samo, ko se ve o tem pogovarjate.
IZVIRNO SPOROČILO: benika
2ursae, zadnjič ko smo se pogovarjale o pravljicah; v Tušu sedaj prodajao taiste pravljice kot preko Dnevnika, le da je tem priložen še DVD z risanko. Cena posamezne pravljice je 5,90€. Bom ti pa jutri prinesla pravljice pokazat, potem boš pa sama videla, a vam odgovarjajo ali ne .
S tipkovnice si mi vzela, sem lih dons vidla reklamo v Tusu
Nika, ti k si bolj mercatorka, dej mi neki povej - sme bla uceri v mercatorju v Jarsah in sem kupila drage kekse in so bli 0.77 centov in aquqfresh ostrosko pasto in je blo 2.20 EUR. Dons pa pr nam kupim te kekse in so 0.87 centov, pasta je pa 2.33 EUR. A je to logicno, da ma mercator razlicne cene po stacunah?
PA se eno vprasanje za tvojega dragega - a lahko mogoce pr njihovih majstrih v sluzbi vprasa kolk pride popravilo pleha z vakumom?
2ursae, jst tud razmisljam o kucni pomocnici Sam pol je pa tko - spalnice in garderobe ne sme pospravljat, isto ne od Evana sobe. V pralnici tko al pa tko ne bi pospravljala, ker ni kaj za pospravit (razen ce mackoma WC puca?), kar ostane potem kuhinja/jedilnica/dnevna. V dnevni je pa ful igrac od Evana in jih moram najprej jst pospravit, da sploh lahko zacne ona pospravljat in pol razmisljam, a se mi zaboga sploh splaca, ce bom pred njenim pospravljanjem ze jst skor vse pospravla?
Tko, zdej grem pa Harryja Potterja brat (sem ful not padla). Zdej bom zacela s 5 knjigo, uceri in danes sem prebrala 400 strani cetrte. Sem pa 5 knjigo brala samo 1x, 6 in 7 pa se nisem. Najveckrat sem pa prebrala drugo, in sicer 6x. Cist tko za info, ker vem, da vas moje bralne navade strasno interesirajo
Packa RR, mi je napisala WE ARE SORRY...bla bla bla
se dobr da sem kopiral post