Dobro jutro
Sej sem vstala ze zdavnej, samo sem ponovno dala spat Rubna. Vceraj je zacel ful kasljat in smrkat
Mah, ne vem, par dni je dober, pol pa spet jovo na novo.
Drugace je bil pa vceraj cist en adijo dan zame - dopoldne sva sli s tasco kupit vrtne roze - puspane in se eni dve trajnici, da bom koncno mal vrt uredila. Potem pa po kosilo in k mojim, ker je mel Samo predavanja. Se zaparkiram in so tam na parkiriscu se od nevem kdaj, ko sta se enkrat nas in sosednji blok skregala zarad parkisrisc, postavljeni kolicki (vcasih je bla se ketna cez njih). No v glavnem se ze uscije, jst hocem ven in je tist glup kolicek lih tko postavljen, da se ne da sovoznoikovih vrat odpret in sem mogla pol Rubna cez mojo stran ven vlect in tista lupinca je tko

tezka...in na koncu sem za finale se potrobla in sama sebe ful ustrasla

. POl pa pridem gor, vsa razpistoljena in sem mogla ze cez 10 min po Evana in se je valda lih takrat spet ful uscalo. Sem ga sla iskat z avtom, ampak sva vseen prisla mokra k cucka. Na koncu me pa se Samo klice, da so mu odpadla predavanja in da jih ima danes.
Ko smo sli domov, me je zmotu se kolicek na drugi strani, ker sem mislila, da bom avto kr ob njega podrajsala in sem se skor zjokala tam, pol sem se pa mal skulirala in je slo. Zvecer se je pa iz pogovarjanja o vzgojnih metodah razvil se kreg (med drugim tudi glede hise), jst sem bla ze vsa depresivna in potem se se spomnem, kako so zdej prvomajski prazniki in mi SPET ne gremo nikamor (zarda hise in dela okrog nje, ki jih na koncu nikoli ne naredimo, ampak doma pa vseeno visimo) in grem mal na RR in so me tam pr novembrkah cist napadle, ker sem enkrat napisala eno mneje glede citiranja in sem zdej najvecja biach. Mislim.... Na koncu sem se samo pobrala spat in se zjokala v pojstli in se se eno uro vrtela kot na rostilju, dokler nisem zaspala.
Sori, k morim, sej lohk preskocte ta del, ampak sem res cist zamorjena....
Spelka,

lustna tale tvoja dva fizolcka oz. fizolcici

Ti kar pridno pocivaj, dovoljenje mas edino, da se nam kdajna kaksni kavi pridruzis
Ko smo ze pri kavah - tiste, ki ste na porodniski in tiste, ki ste na bolniski al pa na dopsutu, a se dobimo kaksen dopoldan na kavici? Lahko tud v mercatorju, da bo se Nika uletela
Nika, tvoj post in pohvala mi je prav polepsal dan in mi mal dvignil moralo
. Hvala

eh, no, zdej pa se jocem
Si pa packa, k si povedala, da pr brunarci jst castim, zdej bojo pa vse prisle
A mi lahko poves kje ste kupli lomljenec in kolk ste dali zanjga? Midva ga bova tud dala okrog bajte in na skarpo in ker je tega fuuuul, isceva najcenejsega. Kaksne barve ste pa dali? Jst bimela sivega. Pa super, da tko lepo napreduje obnova

A bos kaj pofotkala?
Nasa zaljubljenca - un se zmeri hodi in joka, nas pa ga ne smerglja. Se je prej spet dru spodi in recem Mufiju, da ga kolega isce, pa se je samo stran obrnu. Pacek
Mi zdej postar pozvoni in grem odpret in je Evan dobil nagrado iz Koloseja (majcko Hortona), ampak je stevilka adult large. Jih bom poklicala in vprasala, ce se da zamenjat za otrosko. Sem pa ful vesela
No, mogoce pa se dons bo kaj iz tega dneva
Pia, super blazine

Nina je pa res prava damica
Kolk rabim kuglc - nimam pojma - za ene 2 blazini 60 x 40, pa ne smeta bit prevec nafilani. Sploh nimam obcutka o teh litrih in kroglicah
Lulanje - smo probali z bonboncki - da ce se polula v kahlico, dobi bonboncek. On je pa mal to po svoje prevedal i in je hotu bonbonck vsakic, ko se je polulal - tud v hlace

Sva mu ful tezko dopovedala, da si ga takrat pac ne zasluzi. No vceraj je pa potem gledal risanko in sem vidla, ko se je zacel prijemat spodaj in mu recem, pejt greva lulat na kahlico, pol dobis pa bonboncka in je sel. Tko da mu je pol mal postekalo, ker danes zjutraj mi je pa sam reku (priznam, da sem jst pozabila ga dat na kahlico

), da gre lulat in da bo dobil bonboncka. Sva mu pa obljubila tist tavelik traktor za poganjat, ko bo cist suh in bo lepo hodu na kahlico, ko bo sel pa kakat, si gre pa lahko zbart bagija, ker mu ga je mimi obljubila. Sej vem, da ga ne bi smela tolk podkupovat, samo se mi zdi ful butasto, ko vidim, da zna zadrzat in it, pa noce...
benika, a ti si ze sla Julijo bozat? A si guzvo nardila, k si jo mogla se tolkrat za druge pobozat? Pa upam, da te niso kam odpeljali, ces da se nemoralno obansas

Hecam se

Upam, da si ji zame tud mal josk pomasirala
2urasae - cestitke Borciju za 6 mesecev
Zdej je pa moj lumpi ze cist zbujen (sem ga sla vmes se podojit), pa greva pocai vstat in papico (jabolko in bananico narest).
Me je pa vceraj tolk zalizal Ruben

- mu dam lupcka na usta on me pa z rokami prime za obraz odpre usta me poslini za finale me pa se polize z jezikom

Prisrcno, ampak rahlo bljak od tiste njegove sline