IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Pety, meni ni potrebno strogo mirovati ali ležati. Kadar me matra ali tišči dol, naj počivam in ne dvigujem težkih stvari, tako da nisem v isti situaciji kot ti. Pa zdajle se mi ful pozna, ko smo pri napih doma dobili gospodinjo in sem res totalno razbremenjena. Zdajle me bo edino čakalo pranje in likanje cotk za malega. Pa hud napor - izbrati ime!!!
Evo, jaz sem že skoraj vse oprala

, likala pa nisem. Sicer je nekaj zelo malega za likat, ampak to bom prepustila komu drugemu.

Tako da sem malo manj obremenjena s tem. Pa tudi ime že imamo, he he he.
Sem pa mislila, da nočeš povedati, kako mu bo ime, pa le še niste odločeni.

Ja, vem, je to kar sranje. Midva sva se za Kajo odločila kar v trenutku, ko sva to ime prvič omenila. Nikoli prej nisem pomislila na to. Matjaž je predlagal Majo, jaz sem pa samo predlagala, da namesto M dava K, ker Maj pa že res velik poznam. Pa je bil kar za to. Sva bila na poti v službo, pa sva rekla, ok, pa naj bo zaenkrat, če si premisliva, si pač bova. No, pa mi en dan na poti iz službe pošlje SMS: Kaj pa če bi bila kar Kaja?

Pa sem rekla, da mu prepuščam odločitev...

Pa smo se kar navadli.
Najprej sem pa jaz malo navijala za Neli, pa Leo, ampak Matjaž se s tem ni strinjal. Če pa nas slučajno preseneti, pa ji zraste lulček, smo pa v riti, ker nimam niti ene ideje za ime za fantka.
Pri Vidu je bil sicer še Jakob v ožjem izboru, ampak ga je benika vzela...