IZVIRNO SPOROČILO: benika
Nika, a se ti poslavljaš dostojno od Italijanov? Grejo danes namreč domov, veš
Moji Italijančki NE grejo domov!
Špelka, dobro opravi danes in

za brcike ter parček!
Teta beta, uf, ušesa, poznam to nadlogo. Le počivaj in čimprej okrevaj.
Danes sem bila v službi že ob 6:15! Ja, imamo celo štalo, utapljamo se v naročilih, naši največji kupci pa nikakor nočejo na dopuste.

Posledično smo tudi sami prisiljeni odpovedati naš kolektivni dopust, ki je bil sicer planiran od 28.07. - 08.08.2008.
Mi3 itak sploh še ne vemo, kaj bomo z našim dopustom. Od Turčije smo se že poslovili, ker dela na bajti še ne bodo končana, se zna zgodit, da nam bodo nova okna vgrajevali šele konec avgusta (po dopustih), tako da morava biti nekje v bližini. Zdaj razmišljam, da bi skočila do Portoroža ali Strunjana za 5 - 7 dni maks.
Jutri nam prileteli teta (očetova sestra) iz Kanade, v petek gre nazaj v Črno goro druga teta (mamina sestrična), na dopust na SLO obalo mi prihaja kolegica z Dunaja.... uf, uf, uf.
Da ne omenim, da imam Tomaža na AB (Hiconcil), ker so mu ugotovili bronhitis, dobil je še neko pršilo (podobno kot za astmatike), včeraj ga je napadel še herpes, pa noga tudi še ni uredu, danes gre na travmo (mu je njegova dr. dala napotnico za nadaljnje preglede). Za crknit, res. Seveda imamo pred nosom planirani oddih v Sončni hiši Banovci, odhod v nedeljo. Pojma nimam, ali bomo šli.
Letos pa nam zdravje res ne služi. Kot po Murphy-ju se vedno kaj zatakne pred planiranimi oddihi. Pa peesda, a si ne smem vzeti malo dopusta, no?!
O.k., dokler me še humor ne zapušča, je še znosno. Bodte fajn, jaz grem pit. Kavo.

Z veliiiko mleka.
Čau, čau!