IZVIRNO SPOROČILO: benika
...me pa še kar nismo virtualne tetke postale
a se zmer nismo tete?
A sem se jst edina drzala dneva, ko sem rekla do bom rodila
Spelka in Benika, vama se pa vidi da sta sestrici, k mata take prigode
Benika, a se noben ceh ni ustavu in hotu kaj kupit pri tebi
Mi smo se pa danes kopali v rdeci vodi. Sem Evanu in Rubnu kupila ene tabletke za v banjo v DMu in ko sem eno vrgla not in se je voda zacela barvat, sem mislila, da bom mogla vse ven stocit in cisto not nalit, ker se je Evan fuul ustrasil. Pol me je pa se 10x vprasal, ce ne bo mel rdecih nogic, pa rokic, pa ritke...
Mi smo pa v novi fazi, in sicer je Evan odkril lulcka in se zdej kr naprej "coha" po njemu. Prej se ga ni niti dotaknil, se histericnega je fasal, ce se je kdo drug, zdej ga pa sam vlece in razteguje...
In se ene anekdota iz Evanovega zivljenja na to temo:
V cetrtek je popoldne zaspal v moji pojstli, ampak je spal pravokotno na pojstlo oz. cez celo pojstlo. Ko se je zbudil, se je ful ustrasil in je zacel jokat in je prisel sam iz sobe (to je naredil prvic, ker nikoli ampak res nikoli ne pride iz sobe, ce se zbudi, vedno samo klice mene al pa samota al pa neki javka). V glavnem, pride iz sobe, joka, se crkljava, mi pove, da se je ustrasil, ker ni vedel kje je, in cez neki casa pozabi.
Pol ga pa vidim, ko se vlece za lulcka in mu recem: Evan, a te lulat?
Evan: Ne.
Jst: Zakaj se pa pol za lulcka vleces?
Evan: Ker se bozam.
Jst: Zakaj se pa bozas?
Evan: Ker me je blo prej strah, ko sem se zbudil in sem jokal.
Pa ful ponavlja stavke za mano in Samotom oz. oponasa najin govor. Uceri neki recem Samotu, pa sploh do konca nisem povedala (je pa en in isti stavek, ki ga ponovim 1000x/teden), pol ga pa se enkrat Evan poklice in mu kr cel stavek zdrdra. Ali pa najveckrat rece:
Sej bom jst (npr. eden od naju rece, da bi kavo, pa drugi rece a jo skuham, pa prvi pol spet Sej bom jst.) Pa se ene par takih je. Drugac je pa ful name navezan, se ful rad pri meni stiska in crklja.
Je pa tak obcutljiv fantek, sploh kar se tice igrack in deljenja. Ce mu kdo vzame igracko, je sploh ne zahteva oz. mu je ne iztrga nazaj, ampak ga vedno lepo prosi, ce mu je vrne (a mi vrnes igracko? Prosim, vrni mi jo), ce mu jo pa ne da, pa pride vedno potem se k nama potozit. Pa ne vem, kaj naj naredim oz. kako naj mu razlozim, da mora vcasih pac na majckeno bolj grob nacin rect in zahtevat igraco nazaj?
Pri nam pa tako bliska in grmi in dezuje, prava poletna romanticna nevihta...zdej bi se mogla z mojim v pojstli stiskat, ne pa da tuki cepim...no, on lih Evana spat daje, mi smo zdej cist ne en ekstra poletni cas presaltali s tem spanjem...
zenske bluzim...
Pety vso sreco jutri na amnio (sploh ne vem kaj je to oz. kako zgleda)