IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Nika, delam še točno 2 tedna in 2 dni
Kaj pa, če bi ji dala gor hlačne plenice? Pa ji rečeš, da so to posebne hlačke za spat. Jaz namreč tako rečem Niku
Ne bo šlo. Je zadnjič to zadevo videla pri (na) sestrični in učeno komentirala, da ima Manca še pleničko. Potem sem ji rekla, da so to posebne hlačke, ker se tudi ona (sestrična Manca) navaja biti brez pleničk, pa je vztrajala, da je to Pamperska.

In da je Manca zato še dojenček, ona (Nika) pa je že velika, ker je brez pleničk.

Mimogrede, da spomnim - sestrična Manca je od nje mlajša skoraj natanko dva meseca...
Zdaj je sploh blazno pametna za druge, takoj opazi, če ima kdo še plenice. Včeraj smo se dobili s prijateljem Janijem in njegovo družino na sladoledu in je takoj pripomnila, da je Tobija (avgusta bo šele eno leto) dojenček, ker ima še plenico gor. In mu je hitela vneto razlagat, da ona je pa brez in kako je to fino, ker ti ni nič vroče in te nič ne tišči.

Sploh je bila blazno pokroviteljska do njega - on sedi v peskovniku (ker se šele postavlja na nogice), maha z lopatko (ker itak še nima čiste kontrole nad svojimi gibi rok) in po nesreči nekaj peska prileti nanjo in na njeno lepo belo oblekico s kužkom. Katastrofa. Takoj ga je poučila, da se to ne sme delat (to se ne dela!), da jo je umazal (poglej, kakšna sem zdaj!), da lahko dobi pesek v oči (potem bo pa jok in stok).

Potem pa je še jasno in glasno z očitajočim glasom oznanila meni, kaj dela Tobija (mami, Tobija ni priden, samo razmetava pesek, to se ne sme). Valla in ostale, saj ste že imele priložnost videt in slišat našo špec kahlo. OMG!
Doroteja in
Alina - bravo za odvajanje!
Čestitke tudi vsem nosečkam v tvoji bližini. Sem videla tvoje vprašanje glede majice (pridem decembra), pa sem mislila, da mogoče mi česa ne vemo...

No, zdaj pa preberem, da bo sestrica zibala.
Morje, oh, tudi mi ga nestrpno čakamo. Še 14 dni. Odštevam skoraj tako kot Valla.
Včeraj sem malo surfala po netu in iskala hotele po Avstriji, ki so specializirani za otroke in hkrati locirani nekje v bližini kakega jezera. Resno razmišljam, da bi kakšen krajši oddih preživeli v enem takih hotelov, izgleda ful dobro. Recimo, poglejte si tale hotel:
Baby hotel; ali pa:
Gina ter
Sonnelino. Uf, takoj bi šla.
Doroteja, tudi jaz te lahko pridem iskat na glavno železniško postajo v Ljubljani, to je najmanjši problem. Vidve le pridita z Alino!
Teta beta, WB! Seveda nestrpno čakamo slikice malega Janoša. Enako velja za
Pety - kje je mala princeska? Fotko prosim.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 17.7.2008 8:12:51 >