cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

22.08.2008, 20:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.08.2008, 21:59

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

valla, sej jz vem, da ma tvoj Nik rad mojga Anžeta user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

23.08.2008, 22:02

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Valla:
oprosti nimam časa sedaj brat si bom jutri več časa vzela, ampak prvo kar mi je padlo na pamet:
Če je med otroci večja starostna razlika kot eno leto mora biti to kombiniran oddelek in temu primerna tudi cena (ampak ne vem kakšna je cena user posted image ).
Pojdi pa definitivno v vrtec. Kakšno pa je predvideno število otrok?
Obljubim, da si bom jutri vzela čas pa vse prebrala in ti še kaj napišem.

Lahko noč

clock-img

23.08.2008, 22:23

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Dober večer!

Sinoči smo se vrnili z morja, bilo je super, slikice sledijo ob priliki. Sem komaj uspela vse prebrat.

Srečanje naslednji teden - do Ljubljane bi prišli tudi mi, v Kranj pa ne ne bom hodila. Doroteja, javi, ko prideš v Celje, kar na telefon, če slučajno kdaj ravno ne berem RR.

Lahko noč, upam, da vam jutri lahko podam podrobnejše poročilo. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

24.08.2008, 08:55

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Še jaz prosim za en nasvet.

http://www.ringaraja.net/forum/Postopek_pri_nakupu_rabljenega_avtomobila/m_3081715/tm.htm

Nika, tvoj dela pri eni avtohiši, a ne? Vem, da je potrebno iti k enemu, da uredi prepis. Potem na upravno enoto overit pogodbo, ali kako?

clock-img

24.08.2008, 15:03

clock-img

tažana

pencil-img

1601

valla:
Ti bom kar tukaj odgovorila.user posted image

Jaz ti svetujem, da se na pogovor pripraviš predvsem s kakšnimi strokovnimi izivi, ki bi ravnateljico prepričali, da ne delujejo strokovno. user posted image

Nik je že tretje leto menjal skupino. Omeni, da si opazila, da Nik postaja precej zaprt do sovrstnikov in iz tega si ugotovila, da mu prilagajanje vedno znova, na novo skupino, ne pomaga pri razvoju pozitivne samopodobe in ni dovolj samozavesten za navezovanje stikov s svojimi sovrstniki. Poudariti moraš, da je bil prej veliko bolj družaben in da si mnenja, da bi ga njegovi vrstniki z izzivi spodbujali k intenzivnemu navezovanjem stikov in reševanje konfliktov primernim njegovemu razvoju. Že drugo leto z mlajšimi otroci ne pridobi izziva k kompleksnejišim reševanju svojih težav. Iz tega lahko sklepamo, da je že drugo leto prikrajšan za možnost razvoja, pri katerem bi Nik sam narekoval tempo- to pa je pravica vsakega otroka.
potem je najbolje, da se vrneš na temo s katero izraziš razumevanje pri stiski oblikovanja skupin, hkrati pa omeniš, da ti za eno leto to ni bil problem, ker veš da se vzgojitelji zares trudijo prilagoditi vzgojo posameznikom (saj so to cilji Kurikuluma) vendar hkrati tudi veš, da je pri "pleničarjih" to včasih zelooo težko.

Za konec jim ponudiš še rešitev, da mogoče v to skupino razvrstijo na novo vpisanega otroka, ki te izkušnje še ni imel.

Seveda ne pozabi omenit, da bo izgubil prijatelja, na katerega se je le navezal v letošnji skupini. In seveda, da si prepričana, da bi se dalo urediti tako, da bi bili vsi zadovoljni predvsem pa v dobro Nikovega razvoja. user posted image

Čisto na koncu pa jo še povprašaj zakaj v tem primeru, da je med najmlajšim in najstarejšim več kot eno leto razlike, ne obravnava skupina kot kombiniran oddelek? Oziroma kakšen je kriterij za izračun cene vrtca v tem primeru. No da se bo še mal zasekirala, lahko izraziš željo, da bi v primeru, ko bi moral Nik ostati v tej skupini; želela mesečno dobiti vpogled v priprave, če je delo vzgojiteljice zares prilagojeno tudi Niku, ki po starosti izstopa iz skupine user posted image .

Zares upam, ti uspe, kar koli dosečt. Moje mnenje pa je da boš največ dosegla, če ji pripraviš argumente z njenega področja. Mogoče bo potem sisnila rep med noge user posted image .  Držim pesti.

clock-img

24.08.2008, 20:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.08.2008, 20:20

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Držim pesti! user posted image

clock-img

24.08.2008, 20:44

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

tažana, fajn si odgovorila, obvladaš user posted image . Valla, poročaj, držim pesti in mislim na vas user posted image .

kaj je pol s torkom, nika in valla, a sta skovali bojni plan user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

24.08.2008, 21:02

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Kdaj se pa menite za torek (dopoldan- popoldan?)

clock-img

24.08.2008, 22:33

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

torek: ob pol petih moram bit v LJ.

clock-img

24.08.2008, 22:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.08.2008, 08:32

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Jutro!

Samo na kratko. Pri meni se je torek "podrl", ker imamo nek sestanek ob 11:00, pa še po svoj nadstrešek moram, ki je prispel iz Nemčije. Če nočem, da mi računajo skladiščenje pri Intereuropi, ga moram čimprej prevzet. Torej, mene za jutri črtajte s seznama, vi se pa kar dogovorite.

Se bom poskušala še kasneje kaj oglasit.

clock-img

25.08.2008, 09:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.08.2008, 10:08

clock-img

benika

pencil-img

7793

Valla. super za optimistično napoveduser posted image  Držimo pesti še naprej in hitro poročaj, kaj boš izvedela.

A za jutri rečemo takole: GIBI BIB od 10h dalje?

clock-img

25.08.2008, 13:27

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Valla, user posted image . Sporoči sveže novice.

clock-img

25.08.2008, 13:34

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Valla, upam, da boste uspešno rešili.

Nikaaaaaaaaaaaaaa, ku ku. A si tam? Kaj je zdaj, si že kaj razmislila....user posted image

clock-img

25.08.2008, 16:03

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Torej, 2ursae, greš po AC v smer KR, pičiš na izvoz Kranj vzhod (ali pa zahod mogočeuser posted image ), skratka tam, kjer piše za Jezersko in Brdo. Greš do krožišča, kjer je Mercator center in se pelješ naravnost v smer center (krožišče - 2. izvoz). Voziš naravnost, naravnost, ko prečkaš most, pa takoj zaviješ desno in se pelješ še nekaj metrov mimo bazena, ko kmalu na svoji levi zagledaš Gibi-gib. Res je simpl.

a tile napotki še veljajo user posted image . Sem jih poiskala, če bo še kateri prišlo prav, da se ne bo matrala s prebiranjem za nazaj.

Jaz moram ju3 poklicat še bodočo vzgojiteljico in se z njo zmenit za individualni sestanek. Sicer pa men dop. ura ustreza, ob 10h bo OK. Javim pa še zjutraj, kako sem se zmenila s tršico.

valla user posted image  za spodbudne novice - a je dokončna odločitev že padla? Javi user posted image

clock-img

25.08.2008, 17:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.08.2008, 18:12

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

jeeee, nik user posted image . Ju3 ob desetih torej ... errr, khmm, koliko časa pa rabiš iz LJ (recimo na koncu Celovške, ko se vključiš na AC) do KR?

clock-img

25.08.2008, 19:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.08.2008, 20:20

clock-img

tažana

pencil-img

1601

tažana, je pa una rekla, da se ne strinja z mano glede razvoja, če je v nižji skupini. Sploh ni hotla nič slišat o tem...

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

user posted image . pa res sem mislila da bo vsaj malo pomagalo user posted image . No glavno je  da ste zmagali. user posted image  user posted image
- pri nas bi skoraj sigurno vžgalo user posted image .

Grem me likalnik kliče user posted image

clock-img

25.08.2008, 21:14

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

2ursae, cca. 10 minut

kolk hitro pa voziš user posted image ? Po mojem je KR dlje kot Višnja Gora, pa nucam 15 min. ... ko, seveda, vozim striktno po omejitvah user posted image . No, skratka, sem dobila predstavo.

clock-img

25.08.2008, 21:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.08.2008, 21:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

Tam je kafič s stoli in mizami, tako da bo za kavico in pijačo poskrbljeno. Jaz bom s sabo prinesla še 2 šotorska krila, tako da ni nujno, da lih v kafiču sedimo ampak smo lahko tudi na travi.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem