writing-img

Kaj se vam zdi?

clock-img

06.12.2007, 08:12

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Pri nas smo trenutno še v fazi, ko malo pazimo. Nezaščiten odnos sem imela 5. in 9. dan ciklusa, sluz pa sem zasledila 12. dan. M imam nekako na 30 dni. Čudno je to, da me že od 10. dne dalje "šraufa" po trebuhu in špika po jajčnikih. Zadnji teden se mi je pojavilo malo rjavega izcedka zraven pa občutek, da se bo vsak čas ulilo pa je danes šele 25. dan. Ves čas sem utrujena. Občasno čutim prsi in pa rahlo slabost ali bolje cmok v grlu. Ali mislite, da je možno, da bi bila noseča? Ima katera podobno izkušnjo s takim ali drugačnih izidom? Mogoče razsaja kaka čudna viroza user posted image

clock-img

06.12.2007, 08:13

clock-img

Anonimen

Možnost je 50:50. Si ali pa nisi.

clock-img

06.12.2007, 08:37

clock-img

byanca

pencil-img

252

JanaB   tudi jaz se zelo podobno počutim ta mesec.M pričakujem okrog 15.12, me pa že prib od 1.12 tako špika, boli, želodec zvija, slabi....učeraj sem bila 100% da se  bo vlila-jajčniki so me nenormalno boleli, pa nič. bom vidla kako bo zdaj čez vikend in bom poskusla počakat do 15.12.če bo pa prehudo bom gin. prej poklicala.
zdaj ta moment ne čutim nič.jaz bom pač malce počakala.
imam pa kar veliko upanja, da so to simptomiuser posted image .....

clock-img

06.12.2007, 09:08

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Byanca jaz jo pa pričakujem 12.12. in ravno me je spet začelo malo špikat. Sem danes za vsak slučaj kar vložke sabo vzela. Poročaj kako se bo razvilo. Držim pesti da si user posted image .

clock-img

06.12.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

Mi pa smo v fazi, ko nič ne pazimo in se vama pridružujem s podobnimi znaki. Samo kar men zaenkrat ni še nič slabo. Me pa že kar nekaj dni grozno špika v jajčnikih, predvsem v desnem; pa križ me full boli. M pa pričakujem okrog 13.12.

clock-img

06.12.2007, 11:31

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

mene so prejšnji mesec dajali taki znaki, pa na žalost se ni nič iz tega izcimilo. Po predvideni O, me je ful špikalo v levem jajčniku, mela sem cmok v grlu, full so me začele pet dni preden sem dobila M bolet prsi,... na koncu pa sem dobilauser posted image  s pet dnevno zamudo, po moje vse zaradi psihe! Upam, da je pri vsa to drugače in da ste nosečke!!

clock-img

06.12.2007, 13:41

clock-img

Anonimen

Preden sem ugotovila (julija) da sem user posted image , sem imela take znake. Seveda sem bila jst takrat res user posted image . Upam, da ste iz takega testa, kot sem bila jst takrat in da ugledate user posted image user posted image

clock-img

06.12.2007, 14:21

clock-img

astrea

pencil-img

263

Tudi pri nas ne pazimo in nekaj dni od O se je začelo špikanje v jajčnikih in občutek napihnjenost (spodnjega dela trebuha). Približno en teden me noro pečejo bradavičke, občasno mi je slabo in imam povečan čut za vonj. Približno 2 uri nazaj sem na toaletnem zagledala sluz roza barve. Ne pričakujem pa je 10.12. tako, da upam, da je to to ...
V resnici pa malo dvomim, ker se mi zdi da je to špikanje premočno in da mi bo user posted image  prehitela.

clock-img

06.12.2007, 21:44

clock-img

byanca

pencil-img

252

Danes me je manj špikalo, sem pa napihnjena kot balon, pa slabi me.

clock-img

06.12.2007, 21:49

clock-img

byanca

pencil-img

252

JanaB jst tut navijam zate in stiskam pesti da siuser posted image
seveda želim enako tudi ostalimuser posted image
bodimo čimbolj pozitivneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2007, 13:19

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Danes imam še več rjavega izcedka, špikanje v jajčnikih in joških ter rahle slabosti ostajajo. Imam občutek, da se bo počasi prikazala user posted image  no sicer pa ima še 5 dni časa. Navijam za ostale.

clock-img

07.12.2007, 13:30

clock-img

Anonimen

Evo, še mene. Jaz pa nimam še nobenega izcedka, ampak sem pa danes opazila, da mam full polne prsi. Sicer me nič ne bolijo, sam so pa napete in ogromne. Pred M so me vedno bolele, zdej pa čist nč. Punce, upam, da user posted image  ne bo pri nobeni.

clock-img

10.12.2007, 08:15

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Po dolgotrajnem špikanju in čudnem počutju me je zdaj še dodatno zvilo in user posted image  se je ulila. Mina07, byanca in astrea držim pesti za vas.

clock-img

10.12.2007, 09:55

clock-img

byanca

pencil-img

252

O drage moje, JanaB hvala, ker si navijala tudi zame, vendar sem user posted image  dobila že učeraj. sem bla kar full razočarana. zgodilo se je 1., da me je tako zelo potrlo..user posted image
Poskušam bit pozitivna in verjamem, da nam bo ta mesec uspelo:
velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   za nas!!!!!!!

clock-img

10.12.2007, 09:57

clock-img

byanca

pencil-img

252

Za vse, ki user posted image še čakate pa držim močne pesti, da je ne bouser posted image user posted image user posted image !

clock-img

10.12.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

JanaB in byancauser posted image user posted image user posted image  Sedaj v tem boju ostajava še astrea in jaz... upam, da bo kaj sreče. Če sebe pogledam me nekaj full matra, ampak še vedno ne vem, kaj bi to bilo, ker takih znakov v desetih letih kar mam M še nikol nisem mela. Me pa od sobote zjutraj boli še desna bradavica - ma vse se je pr men spravlo na desno stran ta mesec user posted image user posted image  Bom pa s testom počakala do četrtka ali pa petka zjutraj. Sporočim kako bo; astrea ti pa prosim tudi

clock-img

10.12.2007, 11:01

clock-img

astrea

pencil-img

263

JanaB in byanca, žal mi jeuser posted image user posted image . Držim pestke, da se vama čimprej uresničijo želje, Sedaj pa pogumno v nov boj!!!

Ko bo kaj novega, bom javila takoj, sedaj le na kratko iz službe. user posted image  mi zamuja 1 dan in če bo še naprej tako bom šla popoldan po test. Boli, tako kot ponavadi me ne, samo eno napetost čutim v jajčnikih.

Mina07 upam na najboljše za vse nas, če ne ta mesec pa nasladnjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2007, 12:39

clock-img

leonida

pencil-img

174

Tudi jaz sem imela že večkrat takšne znake,pa je vedno prišla user posted image .Držim pesti da zagledaš user posted image

clock-img

10.12.2007, 15:42

clock-img

astrea

pencil-img

263

Drage moje, hvala ker ste navijale zame user posted image user posted image user posted image . Malo prej sem zagleda velik +. Saj ne morem verjet. Srečna sem!
Vsem vam želim, da bi čimprej doživele iste občutke kot jaz user posted image user posted image user posted image  

clock-img

10.12.2007, 15:43

clock-img

murkica

pencil-img

2075

astrea čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

10.12.2007, 15:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: astrea

Drage moje, hvala ker ste navijale zame user posted image user posted image user posted image . Malo prej sem zagleda velik +. Saj ne morem verjet. Srečna sem!
Vsem vam želim, da bi čimprej doživele iste občutke kot jaz user posted image user posted image user posted image  

Čestitkeee user posted image

clock-img

10.12.2007, 18:18

clock-img

Anonimen

astrea čestitkeuser posted image user posted image user posted image  še tukaj

clock-img

11.12.2007, 08:25

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Astrea čestitam user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2007, 08:45

clock-img

Raguel

pencil-img

338

astrea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

11.12.2007, 11:37

clock-img

astrea

pencil-img

263

Joooj hvala lepa vsem za čestitke, želim, da čimprej zagledate +!!!
user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem