to pa tud mene zanima??
Bravo Tija
No nej povem da je meni počil film glede uspavanja Nike. Vedno bolj sem bila koma, zvečer sem sam še dol padla ker sem ležala zraven dokler ni zaspala.... pol se je milijonkrat zbudila pa...v glavnem dost sem imala tega da se mi cel večer vrti okrog uspavanja.
Ravno na božič popoldan ni in ni hotla zaspat in sem ji lepo povedala da bo v sobi eno uro zdej pa lahko počiva al pa spi al pa kar hoče samo da bo v sobi in na postelji. Seveda je sledil jok, pol sem pa samo rekla da naj utihne in zaspi al pa vzamem dudo(nisem se nič drugega spomnila

), zaspala je v 5 minutkah
Zdej zvečer prebereva knjigico se pocartava, prižgem ji malo lučko, stisne k sebi pol živalskega vrta in zaspi, me še ene 5x pokliče, recimo da dvakrat grem še jo pobožat, drugače pa zdej vsaj sama zaspi. Tko da upam da bo vsak večer manj pregovarjanja
naslednje poglavje pa je spanje celo noč v svoji postelji, sam problem je ker je niti ne slišim kdaj pride k meni??
No trenutno se sama uspava, popoldan sicer to traja tud do pol ure ampak ko zaspi pa spi vsaj 1uro
Jz pa čakam da zaspi da lahko smeti odnesem, pa cunje sušit.... skratka mam še veliko dela dokler moj ne pride domov
lepo se imejte čveke moje