Emaa, bravo!!!!
In shorty, tudi!
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk
Manca obvlada komandiranje.
Ne me ***, kolk sem se zdajle nasmejala.
Me prav zanima, če me čaka še kakšen Bubackin odgovor, še nisem vsega prebrala...
Seveda, lahko je otrok genij, to da nekdo bere narobe obrnjne knjige svaka mu čast,, čeprav vprašanje, če je to zanj najbolje. Tudi sama sem se že vprašala, če ima smisel, da se hvalim, da na "lepo se imej" N odgovori "hvala enako" (pa še vedno otrok ne govori tako, kot stella in prej omenjena dečva 1 leto nazaj) - sej na koncu bo pa samo marginalec zaradi tega. In se bo potuhnil in zatrl talente. Ne se hecat, da ne vem, kaj govrim. Sej vem, sej, ko bo treba čez 1 leto biti vljuden, pa ne bo vedel, kaj odgovorit. Grem stavit, da marsikdo pri 6 letih tega ne reče, to je pač zdaj faza...
In ja, če se potrudim, siurno se lahko midva oba cirilico naučiva v 1 mesecu, samo zakaj že?
Priznam pa, da poleg

legic in sestavljank ima otrok tudi zelo rad igro "pari" in ko se mi v kakšne pol leta nabere dovolj nekega materiala, bom potem tudi naredila pare o črkah. Zakaj? Zato, ker sem z otrokom 24/7 in je že meni dolgčas, da bi se igrala samo z 2 paroma. In jih dam več... In potem ima tista ženska prav, da ga posiljujem. Samo brani se pa ne?!? Rad imam izzive. Tako, da če otrok izstopa v 1 stvari, je lahko napiflan, če izstopa v vseh, je pa genij, če je to res.
Moramo pa vedet, da če nekdo šteje do 10, tako, kot odrasli, bi moral 100x šteti in se nikol zmotit. To, kar počenjo naši v igri, kar počnemo vsi že zaradi prisile it po kakšnih stopnjicah ipd... zazamotit, to je pa boljši ali slabši približek.
Ampak, ker smo vse vesele takih uspehov, ko v 1/10 poskusov zadane pravilno vseh 1o cifer, jaz kar privoščim, da se pohvalite.
Jaz se, pa me še nikol niste tako direkt dregnile.
Noben pa ne ve, da ko mi je hudo, pa potihnem.
Če tukaj jamram, to ni še nič...
A je to hvala, da pozna vse žitarice?
Ko kaj kuham, mi prinese, kar rečem.
In še to, končno smo začeli tudi mi malo govorit in malo knjigice gledat. In celo rad posluša pravljice iz radia

Mogoče je zdaj v tej fazi, začel je vsekakor z motoriko. Zdaj pa retorika.
Če bo mami kdaj utihnila, da sploh pride otrok na vrsto
In sigurno bomo za zabavo v knjigici tudi kakšno črko poiskali in bom vesela, ko jo bo prepoznal. In potem znal pisat, pa čeprav najprej samo svoje ime. In mami, upam.
Madonca, dejmo se hvalit, sej smo lahko ponosne!!!
A ni res?