Vilma_jaz sem tud Lana rodila 12 dni pred rokom. Jo je še dobro odnesel, brez zlatenice in drugih težav.
Naja3_res te ni nič skupaj, razen lepega bušija!
. Pobožaj pikico.
Sicer pa Vilma, če se spomnim na tvojo fotko iz maškarc..če ne bi vedele, da si noseča, se sploh ne bi opazilo, tud tebe ni dosti skupaj! Pridne ste.
A ma katera kak muštr za pritožbo na račun. Ker to, da se povezava ne dela vsaj 4x na teden ne mislim več gledat.
R zadnjič ni mogel na konferenčni izpit (študira na daljavo) in je pol letel v knjižnjico.
Pol pa kličem na pomoč, pa nekaj mutijo, da naj modem resetiram in bio delalo. Malo morgen, še enkrat pokličem, mi dajo drugo geslo in naj bi delalo, malo morgen, še enkrat pokličem, mi reče, da nisem restirala porka
mu povem, da sem že vse to nardila pol pa pravi, da je treba večkrat poskusit, dokler se kdo z neta ne odjavi
In to naj plačujemo po 30€ Sorry sem se morala skašljat. Mi je prec boljše, čeprav sem na slabem glasu
, samo piskam in basiram. Počutim se pa kot da bi šla čez multipraktik.
Mali je pa včeraj pogruntal novo foro. Gledava knjigo z živalmi in prideva do jastrebov, pa jih pokaže in reče teta
Sem si mislila ok, najbrž je malo pomešal, ampak čez 10 minut pri isti sliki spet isto, in pri R,... Pol gremo pa v trgovino in srečamo sosedo in jo pokaže in reče teta
r1ta dobro si opisala te fotke. Meni sta tudi ravno zarad tega zelo všeč.
Vilma, odkar sem na dieti, sem zgubila 4kg tako da zdaj zgledam kot takrat, ko sem bila v 22t.
Ma saj nič konkretnega ne jem, samo zdravo hrano. In veliko pijem.
frufru,
sem se nasmejala Lovru!
Drugače pa - rešitev je t2! Pri nas, trkam, res vse brezhibno dela. Pa toliko so imeli problemov na začetku.
Jaz sem si že privoščila kavico, zdaj malicam kosmiče z mlekom in se pripravljam, da naredim dekoracijo za veliko noč. Ker nas ne bo tukaj takrat, bomo imeli malo prej (kot smrečko za novo leto). Pa še nekaj dela imam, nič velikega. Drugače pa - počitek
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
frufru,
sem se nasmejala Lovru!
Drugače pa - rešitev je t2! Pri nas, trkam, res vse brezhibno dela. Pa toliko so imeli problemov na začetku.
Ja smo šli pred skoraj 2 leti k siolu, ker od T2 sploh ni bilo odgovora. So poleti rili po cestah, ampak so samo cevi položili, kablov pa ne

se jim zgleda ne splača
frufru_nasveti našga računalničarja:
1. pejt na speedtest.si in preveri povezavo, če ustreza podpisani pogodbi (če ta ne štima, jih privij do konca, da to uredijo)
2. preveri nastavitve na svoji mašini (omrežna soseščina, preveri nastavitve pod properties), le te morajo bit vse tipitopi!!! Ker če pri teb na mašini ne štima oni ne morjo nič narest. Pomagaš si lahko s siol help-om
3. vprašaj kakšna je "infrastruktura" oz. zmožnost/hitrost povezave od vas do siol strežnika (če je slaba, tu ne pomaga noben drug operater)
< Sporočilo je popravil essa411 -- 14.3.2008 13:47:22 >
Kuku? Kje pa ste? R1ta CC v Ce je v nedeljo odprt, vsaj tako piše na netu. Mi je fajn, ker bomo šli lahko malo po trgovinah pogledat.
Dobro jutro.
Ja, CC je odprt do 15h. Mi bomo tudi malo pogledali po štacunah
Punce, kje dajete slike razvijat? Mislim preko neta? Da je najlažje, poceni in kvalitetno?
Ja frufru sem tudi jaz šla pogledat na internet in je center odprt v nedeljo, vem pa, da H&M ni odprt ob nedeljah. Tako vsaj piše na njihovi internetni strani. Za ostale trgovine pa ne vem (ne najdem).
Decemberke so se čisto polenile. Spomladanska utrujenost. Ali pa imajo vse spomladansko generalno čiščenje. Sam Bog ve!
Mi smo šli včeraj malo v ikeo, bolj delat uslugo indijskim sosedom, ki sta želela kupit še eno dodatno ležišče. Vmes smo se pogovarjali o kulturnih razlikah, verskih, vzgojnih... O joj, ta svet je tako majhen, pa tako zelo pester. Prav fino mi je bilo poslušati Indu kako se oni spoznajo, poročijo, kaj je bistvo njihovega zakona, vzgoje otrok, življenski nazori in še in še... Se človek vpraša ali je bolje delati tako kot mi delamo ali tako kot delajo drugi... Skratka zanimivo.
Zdaj pa grem. Akcija. Je treba saherco spečt, kopalnico zribat, na tržnico it...
papa
No z vrtcem smo dobro začeli teden in ga slabo končali. kajti prejšnji petek je začel bruhat in nato driskat. Sva šla v soboto k zdravnici in je rekla, da ima znake rota virusa. V soboto se je vse skoraj umirilo in sem mislila, da ne bo treba v bolnico ampak je bil ponedeljek prava katastrofa in sva pristala v bolnici, kjer sva bila do petka in so potrdili rota virus. Dobival je infuzije in so ga karnaprej špikali, ker infuzija ni tekla ali so mu jemali kri. Če ga niso ene 15 špiknili me naj vrag. Ko so ga zadnjič mi je bilo že kar slabo, ko sem gledala in mi je šlo na jok. Izkopiček vsega pa je, da se sedaj zelo boji, če ga kdo v modrem ali belem samo prime za roka - se dere kot bi ga dajali iz kože. Ampak danes je že pravi vragec - navihan in razigran, tako da gre na bgolje.
Ma če se bo tako nadaljevalo kot smo začeli ga bo treba po hitrem postopku izpisat iz vrtca.
Tudi meni je slabo in bruham in močno upam, da samo zaradi nosečnosti in da se nisem nalezla od njega. Sem uporabljala vso preventivo:predpasnik, rokavice, razkužila, neprestano umivanje.... pa ne vem če je zaleglo.
Še druga slaba stran pa je da so slišali šum na srčku in imamo čez en mesec še en EKG in tudi testiran je bil ponovnona alergene. Potrdili so pršico

, pa sem tako upala, da ne gre po mojih stopinjah. In seveda vse kar sem rekla za testirat in so testerje imeli: polenta, ješprem, prosena kaša, banane, breskve, marelice, jagode.... ma nam naštevala. saj kar nekaj alegenov pa niso imeli. Pa saj je tako vseeno ker moramo biti tako sami detektivi.
No pa spet sam jamram. Sam sem povedala, da naja ni bilo, da ne boste mislile, da se ne bom več oglasila. Če bom le zmogla (zaradi brihanja) in časa s bom oglašala.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!