helou
prvi koraki 1.12; shodil (samo po dveh) 24.12.
zmerjen 81, kg 12,2. pred par tedni, ga skor ne upam več vagat, ker je vse samo am am mama.
mali mi vedno več kašlja. kupila sem mu fluimukan. ta zadeva meni še najbolj pomaga, pa še fina je. v prahu, mu lahko zmešam v sok, ali vodo, dobi po slamici...za izkašljevanje. ker kašlja zjutraj in dopoldan, ne na suho, prav lušči se mu ven...kot meni. upam, da ostane na tem in gre na boljše.
jaz sem kar ok, antibiotikov še imam en cel kup za uničit. se mi pa zdi, da mi nekaj ne odgovoraja. kot rahla alergija. me srbijo ušesi, pa po vratu, pa en del lica, take cist drobne pikice čutim, vidim ne...ne vem, ali je kr nekaj, al je od antibiotikov...
jutri že rabim prvo urco fraj, gremo končno na unicredit zrihtat vse zadevice. in pol bo bajta spet na tuuurbo preklopila. zdaj smo kak teden stali (nismo majstrov naročali), zdaj bo pa zalaufalo. samo da bodo vsi imeli čas, ko ga mi planiramo. komaj čakam.............
risank ne mara sploh. muziko ja, včasih kar ob radiju zapleše, pa ta je prižgan non stop. al pa pojočo knjigico vklopi in pleše.
pa tedijo da "moji moji". če ga ni zraven kar sam demonstrira. rečeš, a je tedi tvoj? se vleže na tla, kot bi se cartal. če je pa kje blizu, pa seveda na njega....ful sta prijatla, sploh ne morš verjet, ko ju gledaš. en večji falot kot drugi, pa resnično se ti za kako bedarijo zdi, da sta si jo skupaj zamislila...
čakam dr.hausa, pol pa spat.