writing-img

RE: Oktober 2006 - 3

clock-img

23.01.2008, 09:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Dobro jutro, en krasen sončen dan se obeta danes.user posted image  Naj bo čimprej ura 15, da gremo potem na svež zrak.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

23.01.2008, 09:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

no pa še nekaj, da boste na tekočem

Danes je naredil samomor Heath Ledger, ki je živel v Downtownu, v New Yorku. Najbolj znan je bil po filmu  Gora Brokeback, iz leta 2005 ( govori o dveh teksaških ljubimcih ). Škoda fanta, ni kej !

Ej to me je pa zdaj šokiralo.. pa tako lušten... pa kaj ni imel otročka z nekom znanim?! user posted image ... Zadnjič sem brala da pa je umrl od prevelike doze mamil Brad Renfro (igral v Klientu)...

Groza res, ubogi svojci.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

23.01.2008, 09:01

clock-img

Anonimen

jutro še od mene

zdej pa učit..........

papa

clock-img

23.01.2008, 09:02

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jutro še od mene

zdej pa učit..........

papa

bom kar ponavljala za tabouser posted image

clock-img

23.01.2008, 09:07

clock-img

gaya

pencil-img

1028

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Gaya, prevelika količina zaužitega alkohola tudi vpliva na vid, vsaj pri meniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja če bi blo to zvečer, se še ne bi čudila, ker pa megleno vidim zdaj, pa danes nisem še nič pila, pa bo pomoje razlog kje drugjeuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

23.01.2008, 09:08

clock-img

gaya

pencil-img

1028

A mogoče katera ve po kolkem času ti ponovno pripada recep za očala? Mislim, da je pri meni minilo okol 2-3 leta zdaj, nisem pa sigurna. Pa kje bi lahko zvedla, kdaj sem nazadnje vzela očala na recept, ker nameravam vse pokoristit, kar jim plačujemuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

23.01.2008, 09:10

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

A mogoče katera ve po kolkem času ti ponovno pripada recep za očala? Mislim, da je pri meni minilo okol 2-3 leta zdaj, nisem pa sigurna. Pa kje bi lahko zvedla, kdaj sem nazadnje vzela očala na recept, ker nameravam vse pokoristit, kar jim plačujemuser posted image

na dve leti, tako da kar pojdi h okulistu

clock-img

23.01.2008, 09:12

clock-img

Anonimen

po 3 letih ti pripada nov zelen recept, dobiš pa od zavarovalnice cca. 35eur
oni  (tvoj okulist) ima na računalniku datum kdaj si dobila recept, samo tvojo zdravstveno kartico rabi

zdaj pa res grem

clock-img

23.01.2008, 09:18

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Včeraj smo se pogovarjali o učenju otrok... moja nič ne gleda knjigic, je kar prešaltala na mamino študijsko literaturo... user posted image user posted image user posted image ... Delovanje trgovin na drobno, na debelo, koeficienti obračanja.. to mala vse obvlada... si res nisem mislila da se bom učila z malo v naročju...user posted image user posted image user posted image ... samo barvic za podčrtavanje ne smem imeti zraven ker potem je kaos... user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

23.01.2008, 09:19

clock-img

gaya

pencil-img

1028

Altati in Remy, a bi ble vidve tko prijazne in mi zdaj povedale, al je 2 al 3 letauser posted image .

clock-img

23.01.2008, 09:19

clock-img

altati

pencil-img

5724

po 3 letih ti pripada nov zelen recept, dobiš pa od zavarovalnice cca. 35eur
oni  (tvoj okulist) ima na računalniku datum kdaj si dobila recept, samo tvojo zdravstveno kartico rabi

zdaj pa res grem

a so spremenili to?
a ni bilo na dve leti?
mah, saj nam ves čas manjšajo pravice iz naslova zdravstvenega zavarovanja.....

clock-img

23.01.2008, 09:20

clock-img

altati

pencil-img

5724

Altati in Remy, a bi ble vidve tko prijazne in mi zdaj povedale, al je 2 al 3 letauser posted image .

Ko sem bila jaz nazadnje, je bilo na dve leti...je pa res, da že lep čas nisem bial, ker dobro vidim.
Predvidevam, da je Remy-ina informacija bolj sveža kot mojauser posted image .

clock-img

23.01.2008, 09:25

clock-img

Anonimen

nisem prepričana, zdej sm šla gledat kdaj sem bila pri okulistu, lahko da je res na 2 leti

clock-img

23.01.2008, 09:26

clock-img

Anonimen

Ko sem bila jaz nazadnje, je bilo na dve leti...je pa res, da že lep čas nisem bial, ker dobro vidim.
Predvidevam, da je Remy-ina informacija bolj sveža kot mojauser posted image .

jst vem, da mi leče dajo na 2 leti, ker imam tako fino dioptrijo ( pa še to mi po novem minimalno vrnejouser posted image )

clock-img

23.01.2008, 09:28

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

nisem prepričana, zdej sm šla gledat kdaj sem bila pri okulistu, lahko da je res na 2 leti

remy bejš se učit....jst pa tuduser posted image

na 2 leti...bla decembra pri okulistu in sem dobila recept...ki ga trenutno ne rabim....sem na isti dioptriji

clock-img

23.01.2008, 10:00

clock-img

piskot

pencil-img

2846

ŠPEGLARCE user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil piskot -- 23.1.2008 10:14:09 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

23.01.2008, 10:20

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2008, 10:29

clock-img

gaya

pencil-img

1028

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

seksi špeglarceuser posted image

clock-img

23.01.2008, 10:32

clock-img

moci

pencil-img

5572

na, jaz sem že na bolniški. sem šla v službo, spila kavo in šla domov. me je dragi klical, da zoja ne more taka v vrtec, da fuuul kašlja, da ji zelen smrkelj iz nosa teče in se mu zdi vroča.
no, zdaj pa tukaj afne gunca. bomo videli kaj bo P rekla. ponoči je res lilo iz noska, 2x smo ga čistili, pa po celem obrazu si je razmazala smrkelj, ko sem jo prišla iskat. in spet je bruhnila sluz. a to je normalno?

ko sem šefici povedala, da grem domov, ker je zoja bolna, me je pa gledala, kot da sem jo obvestila, da grem mal na morje. user posted image

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

clock-img

moci

pencil-img

5572

piškot, čaki se. da ne boš ti tud špeglarcauser posted image user posted image

clock-img

23.01.2008, 10:40

clock-img

altati

pencil-img

5724

moci priznaj, da imaš abstinenčno krizo brez interneta in da je Zoja samo izgovor za bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da Zoji res ni nič hujšegauser posted image .

clock-img

23.01.2008, 11:31

clock-img

moci

pencil-img

5572

moci priznaj, da imaš abstinenčno krizo brez interneta in da je Zoja samo izgovor za bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da Zoji res ni nič hujšegauser posted image .

vsekakor.

zoja pa ravnokar sedi v predalu, ki ga je predhodno izpraznilauser posted image

clock-img

23.01.2008, 13:29

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Naša mala bila z babi na sprehodu, zaspala glih za 10min, pojedla kosilo in sta šibali naprej... user posted image user posted image user posted image ...jaz pa sem medtem učim, pa posesat je bilo treba, ker se psica tako misi, dako sem jo počesala zunaj bi lahko še enega rotveilerja iz dlak naredila...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

23.01.2008, 13:59

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Prosim za nasvet!

Naša mala je očitno prerasla zimske čeveljce št.20, ji moram kupiti nove... ampak kakšne ji naj kupim?! Za zimo, pomlad, saj sploh ne vem al že imajo nove kolekcije... user posted image ... Sem iskreno upala da bodo čeveljci še vsaj 2meseca zdržali, pa sem jo sedaj slekla pa vidim da ima otisek ob robu stopalca,,,user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem