cer.
eno hitro javljanje.
moci, hvala za obisk, pa ne se sekirat zarad praske, se gremo indijance zdej
. vem pa kako ti je, je bilo tudi meni ful gadno ko je martin vsakega stepel, ki ga je videl. ampak, kot kaze, ta faza mine. drzim pesti da bo cim prej tudi pri vas. dobrodosli ko bosta spet v kranju.
muki upam da se cim prej pozdravite.
@lina srecno voznjo.
lina a tristan je zdaj cisto okej?
omenjam ostale.
ne pri nas velja, samo ce ga pa mami rece, potem pa ne velja sploh. ravno vceraj sva se sla 1,5 ure trmarjenja. ker ga nisem hotela dvignit na okensko polico v kuhinj. babi ga je navadila, zdaj bi pa najraje cel dan stal na polici, pa se vrtel gor, pa vlekel za kljuko, pa butal po steklu. pa sem rekla ne. in je imel vceraj se bolj slab dan, pa smo se potem metali v tla, cepetali, jokali, se vmes sli igrat z atijem, se spomnili, kaj smo hoteli ... no na koncu je ta pametni odnehal in sel na sluzbeno zabavo. ati in otrok sta pa menda prezivela prijeten vecer
.
smrekco smo postavili danes. in imamo podobno kot pri ne-jih. ce mene ni, je sploh ne uposteva, ce jaz pridem zraven, zacne bunkice dol metat, vlect dol, ...
je pa ful uzival, ko smo jo postavljali, tako da je bilo vredno.
zdaj se mu grem pa hitro pridruzit. menda da zjutraj ze navsezgodaj dobimo ene obiske. nekateri so pa res netaktni
. ampak bodo menda za kazen prinesli francoske rogljicke
.