IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
SD: meni je tok fino spremljat razvoj tvojih dveh princes, ker me totalno pomiri dejstvo, da sta si punci med seboj tako različni. se pravi, da ga jaz pri vzgoji vseeno nisem mogla tako posračkat, da je Zaki pravi terminator, Taras pa balzam za ubogo mamino dušo.
si me resnično nasmejala, še jaz ne morem verjet,da sta si tok različni!
Vrtnica, a je imela Vana kaj vročine prejšnje dni? In pol so se pojavili flekci najprej po glav, pol so pa šli na trup! Morda je dobila šesto bolezen, kot moji dve punci!
Pikica, prav luštna sta tvoja otroka! A ga kdo od vas kliče "lovlo"?
Klarisima,tudi tvoja punca je krasna, meni je najbolj všeč tista, kjer sedi za mizico, čeprav je tale iz krsta tudi lepa!
Me pa zanima, kolikokrat vam otroci kakajo? Prej, ko sta bile na mojem mleku in AM se je zgodilo,da sta morda šle 1x na dan, ali pa tudi ne, čim smo začele z gosto hrano, pa tudi po 3x na dan in včasih mi naštimata 5 min. po tistem ko jima zamenjam planico!

Ali pa v roku 3 ur, se po 3 pokakata!

Pa banana in riž naj bi zapirali!

Nevem koga?
Tudi moj dela cele dneve, če ne v službi pa fuša, tako da sem kar dosti sama in sem se kar navadila, ker mi je sedaj veliko lažje, kot na začetku! Sedaj jima dajem po žlici, pa pol k meni in smo max pol ure konec z hranjenjem!
AD3 imamo od 1 meseca in pol smo tudi železo dobile, ker sta dvojčici in nedonošene! Mi je pa zdravnica rekla, da bomo pri naslednjem pregledu prečekirale železo, morda jima ne bo več treba jemat ga!
Raho,se strinjam z teboj glede roza oblekic! Jaz jih imam poln kufer!

Kar dosti tega sem dobila v roza farbi, sploh bodijev, pa raznih kompletkov, kjer je tudi roza vmešana... Pa ko takole gledam stvari za otroke, recimo razne rekvizite, je skoraj na vseh barbika narisana( recimo na rokavčkih, na ruzaku....) Pa sploh mi roza ni všeč, mi je ljubša viola!
No sedaj sem se spucala!
Lepo vas pozdravljam!