IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
Ayo, saj te vidimo- zdaj sploh ko si svoj post tako lepo poudarila
!
ja je povdarjeno zato ker pisem v wordu in potem skopiram na RR.

Na RR mi ne prime sumnikov, pa se med sluzbenim casom pisem po obrokih, zato v wordu, ker RR drugace ven mece, ce dolg ne muvas (Raho bo ze vedla a ne

)
No zdej se oglasam od doma, kjer pa ne znam nastimat sumnikov (imamo Mac-a doma).
ElaM sedaj pa vidim slikco, ne vem zakaj je v sluzbi nisem
Super je Mancika!
Vrtnica, tvoji punci tudi.

Imas pa ful dober vozicek, kaj je to za en?
Slikce od Magi so na javnem albumu.
tejka, te pozabim vedno vprasat, sedaj ko Jan je GH, kako je s kakanjem? Pri nas sedaj tudi po 3x na dan.
Vse tiste, ki ponoci ne spite, vas se kako dobro razumem. Smo dali to cez vseh 6 mesecev, in isto se je zbujal na 1,5, jokcal medtem ko je spal...samo ponoci pa nismo jedli, ker ni bila lakota. Smo ga samo pobozali, duda in je spal naprej, 1,5 uro in spet jovo na novo.
Sedaj se zdi Gabriel kot drug otrok, spi nekje 10 ur v kosu. No, mogoce ponoci kaj zacvili, ampak ga ne slisimo, ker spi v svoji sobici.
Punce, kaksen material imate po tleh, kjer se sedaj plazijo vasi malcki? Pri nas imamo kuhinjo + dnevni prostor (povezano) v ploscicah in mi ni nic prvec vsec, ker so mrzlo, Gabriel pa se po nih valja iz enega konca na drugega. Ko bo pa prisla se zima, bo pa se toliko hladneje...
nic, mi smo sitni, gremo spat!
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)