IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka
Julija maha pa-pa in zraven tudi govori. papa Samo ni ji pa še čisto potegnilo, da mora pomahat, ko kam odhaja. Ponavadi to počne, ko se kdo z njo ukvarja
. Potem ploska "na ukaz" (bravo-bravo), pa z glavo daje "buc". to ji je še posebno všeč. Pa ku-ku daje, če ji nastavim pleničko v bližino.
Bravo, Julija. Tukaj se pa jaz ne morem prav dosti pohvalit.

Manca da živjo in to je to. Danes sem poskusila pincetni prijem in je kar šel. Pri papa, velika, velika, me pa najprej čudno gleda, potem se mi pa smeje. In si najbrž misli, če se mi je odpeljalo.
So si pa res otroci totalno različni, včasih imam sama kar problem, ko primerjam taveliko in malo. Vem, da je T., ko je bila toliko stara že ornh čebljala, Manca pa skoraj nič, samo vriska ali se krega, da bi pa skupaj spravljala zloge pa ni šans. Očitno bo pri nas ena nakladačica, druga pa športnica.
Zob Manca še nima, samo slini se pa nenormalno. Tko, da mislim, da bodo kmalu.
Kt, aha torej je to normalno.
Copatek, kakšne mere ima vaš fant. Ne morem verjet, a imate skoraj 3 kile težje otroke.
trdozimc, pomoje si imela kar prav, da mi je priščipnilo živec. Noga me še vedno boli, komaj hodim. Ko sem šla z vozkom na sprehod, sem domov skoraj pritancala.
Vrtnica, Tejka, fouš za kavo. Jaz bi tudi.
Verjetno sem še kaj pozabila, samo se T. dere, da jo lulat. To pa je alarm.