pri nas se že tudi kaže sonček, zato bolj kratka...
Aleksej ko je buden je pri meni
- če mu le uspe, prisesan na zizo. Jaz mislim, da bom mela joške po novem do kolen...Ne moreš verjet, a točno ve, da je pri drugem. Mojga ta teden ni, očitno ga je že pozabil. Ko zjutraj peljem Ateno v vrtec, se bo on obvezno zbudil in potem ga moram moja mami nosit
. Pa vse skupaj traja nekje dvajset minut in sem že nazaj.
Drugače ponoči pridno spi, podojim ga načeloma le enkrat od nekje desete ure zvečer in sedme zjutraj
. In dokler bo tako, se ne bom švarala.
Vprašanje za vse, ki dojite. Ali dajete
čaj? Ali vodo, oz. kaj še zraven. Ker jaz sem Ateno izključno dojila šest mesecev, potem smo pa imeli velike probleme s pitjem. Sploh ni htela. Pa imam celo zbirko flašk in lončkov doma. Tako da zdaj gruntam, da bi mu dala malo nesladkanega čaja. Najraje bi sicer vodo, ker nimamo problemov s krčki, ampak če jo prekuhaš, baje izgubi vse minerale, neprekuhane ni šans, kupljeni pa tudi ne zaupam
.
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
podiranje kupčkov: problem naj bi bil, ker mali dvigujejo glavico in jo vlečejo nazaj (vsaj večina doječnkov) - zakaj naj bi to bil problem pa ne vem
mislim, da smo stoeltja kupčke tako podirali in smo vsi gor zrasli. nekateri v olimpijce, drugi v znanstvenike, pa v umetnike... kupčka naj bi podirali tako, da jih položimo s trebuhom čez kolena - ena noga je malo višje, druga nižje... sva poskusila in rezultat: rignil ni, me je pa pobruhal, se kompletno razbudil, začel kolcati... ostalo vam je znano.
Aleksej zateguje glavico nazaj. V ponedeljek imama zaradi tega razvojno in bom povedala kaj je s tem. Ampak če ga jaz položim na kolena, ima glavico vseeno v zraku - ja jo že samostojno drži. Tako da

. Je pa res, da zelo hitro podre kupček, če pa dlje traja, pa mu glavico držim. Čeprav to tudi ni dobro, ker si z vlečenjem še bolj utrjuje mišice...
Mozoljčki: naš jih ima še vedno

Pa nič od tega ne jem že od poroda.
Kapljice AD3: danes sma na treh. Brez problemov. Dam med dojenjem.
Naslednja
: jaz bi jo tudi mela takoj po Ateni. A moj ni bil navdušen. Zdaj vem zakaj, ker imamo frko do nebes - hiša še ni dokončana. Ampak Ayo, zaradi CR, pa tudi sicer priporočajo dve leti od poroda do poroda. Tako da dveh let sem se jaz držala, potem pa malo manj, pa je ratal Aleksej. Atena nama je v prvem poskusu, za Alekseja pa niti ne vema, kako

.
Šoping: Raho, jaz bi tud šla v Okaidi, a je revno v največjem nakupovalnem centru v Celju in ne upam. Brez malega pa ne morem it.
Tak, zdaj sem se pa odločla, da popokam malega in greva na hišo

.
Se še javim.