IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
tanovi podatki od našga "dedca" jedca.
glavica 40cm, teža 5650g, velikost 59cm. baje, da smo veliki.
Pa kaj za

mu dajete za jesti?????? Je pa junak
Mi smo v posvetovalnici (sicer že 2 tedna nazaj) imeli 4330 gramov, 36 cm (obseg glavice) in 52 cm

- zredila se je za 1070 gramov, zrasla 0, glavica pase ji je povečala za točno 1 cm

.
Ima pa Črtomirove mere (Taras) - s tem, da je Črtomir bil krajši
Mi smo drugače OK. No, lahko bi rekli celo super - ampak ne pretiravajmo.
Spanje - spimo vsak večer od 9.00 do drugega dne do 11.00 (ja, tako pač je, ampak ne hvalimo dneva pred večerom). Zbudi se 2x (1x okoli enih jo previjemo in drugič okoli šestih - tudi previjemo in podojimo). Je pa od 11.00 do 9.00 skoraj nonstop budna, z vmesnimi dremuckanji po 20 ali 30 minut.
Kopanje - vsak večer okoli sedmih ona. Ja, jaz sem se pa tudi že skopala (po 6 tenih po porodu tako kot pravijo).
Stare kavbojke - lahko si jih zvlečem na rit in zaprem v pasu, ampak estetsko pa ravno še ne zgleda

.
Moj zob - sedaj hodim vsak drugi dan, da mi menjava neke aktivne palčke.
Čišča - sem se je končno znebila.
Sprehodi - vsak dan po 1 uro ali uro in pol.
Starejši brat - še vedno se drži in je kar OK. Včasih ga malo zanese (še posebej sedaj, ko je polna luna

)
AD3 - danes ji jih začnem dajati
Dojenje - še vedno oba

. Pa gre. Mogoče sem včasih malo utrujena. Pa časa mi ob tem zmanjkuje za ostale stvari.
Mozoljčki - tu in tam kakšen, ampak zelo malo proti temu, kar je imel Črto.
Krči - za čudo jih ni. Jem pa že popolnoma vse

(razen kakih papriciranih stvari). Ko se spomnim, da pri črtoju nisem smela jesti določenih zadev 8 mesecev
Nohtki - naši tigrici jih strižem skoraj vsak tretji dan
Začeli pa smo uvajati tudi masažo. Vsak večer se masiramo (dobila od Rije plakat - ona je bila na tečaju) in ji očitno zelo paše.
Krst - bojda bo enkrat avgusta - ampak bolj žur za prijatelje kot redne krstitke. Pa še samooklicanih botrov se bomo znebili (smo ugotovili, da sploh nista cerveno poročena - sedaj se bomo pa držali pravil ko slepi plota

). črtoju sta botri moja sestra in moja najboljša kolegica in ker sestra ni bila ne poročena cerkveno ne nič ostalega, smo zamenjali župnika. Sedaj v drugo pa se bomo držali pravil (vedno nekaj pride prav za nekaj)

.
Zaščita - prihaja Mirena. Pa me je zdravnica lepo vprašala, če mi spotoma, ko bom odprta naredi še sterilizacijo

.
Tašče, mame in ostalo sorodstvo - jih ne poslušam in jim ne dajem otroka. Tako so vsi najbolj zadovoljni

.
Šoping - bil je živ - ne vprašajte koliko sem zapravila

. Sta pa oba oblečena do zime, pravzaprav Črto še za zimo

. Sebi seveda nisem kupila nič in si še nekaj ačsa ne bom - najprej se moram spraviti v red

.
Koža na trebuhu - a ZZZS krije plastično operacijo

- če jo, grem takoj k psihiatru, da ga prepričam, da sem depresivna zaradi tega.
Moje trebušne mišice - kljub vadbi ni skoraj nič boljše. Sedaj grem po manjši steznik

.
Naš ati je šel s ponedeljkom v službo (doma je bil več kot 1 mesec), tako, da sedaj nekako lovimo temppo. Sem pa do treh popolnoma okupirana z deco. Še sreča, da kuha tašča

. Danes pa je ata prišel prej domov (imel je neka predavanja), tako, da je sedaj zunaj, na sprehodu

.
Šibam pospravljat - bojda dobimo jutri obiske