Ne vem zakaj se v vozičku skoraj vedno tako joka preden zaspi. Nič ne pomaga, če jo vzamem v naročje, tako da jo pač v vozičku pustim in se par minut joka, potem pa zaspi. Gledajo pa vsi tako, da mi je kar zoprno, čeprav čedalje manj, sem se že kar sprijaznila, da tako pač je, in se poskušam neobremenjevat z drugimi.
Enako pri nas. Tudi mene je kar malo sram, ko se dere, ampak ven je pa ne mislim dajat.
ayo imaš pa res lušnega korenjaka, pa kako lepo ste ga oblekli

. Super slikice! Julija se je kar zagledala v ekran, ko sem fotke gledala.
naša je zadaj tudi ČISTO plešasta. Se pa plešavost nadaljuje v manjši meri tudi na levo in desno. Točno tako kot se obrača. je prav grozno za videt, ker ima temne laske in je še bolj opazno.
hranjenje danes je bila pri nas patronažna, ampak ni povedala nič pretresljivo novega

. Skratka počakala bom do srede, ko imamo P potem pa začnem z žitno kašico zvečer pred spanjem in s sadjem.
Jo pa že sedaj "treniram" in ji dajem žličko v roke, da jo spozna. Pa v stolček sem jo tudi že posedla. Jaz je ne bom hranila v lupinici, ampak v ležalniku ali pa v stolčku. Meni se tudi zdi, da je v lupinici preveč skrčena.
puhica26 lahko da ste staknili glivice. tudi naša jih je imela. Poskusi namazat s Canestenom. če pa ne bolje, pa k P pokazat. Jaz sem najprej tudi mislila, da je kakašen plenični izpuščaj in sem mazala s praško pasto, Mustelino kremo za plenični izpuščaj, s sudocremo pa ni bilo nič bolje. Jaz sem Canesten namazala, čez pa hladilno mazilo.
lana38 čimprej se pozdravi!!!
veternica če je prehlajena, jo P ne bo cepila. Jo pa tako ali tako pregleda predno jo cepi in če se nič ne kaže, bo dobila pikico.
Zdaj sva ostali sami, ker je šel

v službo

. mi je že dolgčas. Vsi so po službah in noben nima časa, da bi z mano malo kofetkal.
uživajte!