cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: A kej kuhate danes?

clock-img

12.12.2007, 16:25

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

V ponedeljek sem bila sveto prepričana, da do petka nič mesa. Tako, da sva danes s tamalim ( ostali imajo kosilo v šoli, mož ima pa ves december službena kosila in malceuser posted image  ) pridno jedla porovo juho s korenčkom in popečenimi kruhovimi kockami.

Ampak jaz ne bom zdržala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s.
A bi mi domača krvavica s praženim zeljem zelo škodila za večerjo? Če čist eno mičkeno vzamem iz skrinje?user posted image

Nisem karakter.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

12.12.2007, 17:02

clock-img

Markova

pencil-img

138

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

A bi mi domača krvavica s praženim zeljem zelo škodila za večerjo? Če čist eno mičkeno vzamem iz skrinje?user posted image

Daj ga lomit. Kdaj je pa še krvavica škodila? Zelje so pa itak sami vitaminiuser posted image user posted image Ti si kar privošči!

clock-img

12.12.2007, 17:20

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

mi smo meli krompirjevo solato in pečenega vitkega soma...njami!user posted image

za jutri pa spet ne vem kaj biuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

12.12.2007, 17:26

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pečenice+kislo zelje smo jedli.

clock-img

12.12.2007, 19:03

clock-img

Anonimen

Jaz sme v pečici spekla sojine polpete, zraven pa sem naredila zeleno solato.

clock-img

12.12.2007, 20:34

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

danes smo jedli domače krvavice, pa zelje in krompir v kosih. mala dva pa namesto krvavic, hrenovke.

clock-img

12.12.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

Mi pa pečene piščančje peruti in pečen krompir. Pa solata z zeljem. Jutri pa pečenice in praženo kislo zelje. Lp

clock-img

12.12.2007, 22:22

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

v sezamu pohani piščančji file in šampinjani, pomfri,goveja župa z vlivanci in zelena solata

clock-img

13.12.2007, 08:43

clock-img

Enolla

pencil-img

900

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

V ponedeljek sem bila sveto prepričana, da do petka nič mesa. Tako, da sva danes s tamalim ( ostali imajo kosilo v šoli, mož ima pa ves december službena kosila in malceuser posted image  ) pridno jedla porovo juho s korenčkom in popečenimi kruhovimi kockami.

Ampak jaz ne bom zdržala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s.

Nisem karakter.user posted image

Ah, dej no. Pa saj to je samo ljubo zdravje, no - zelje ima ogromno C vitamina in krvavice vsebujejo železo za zdravo kri tako, da si jedla bolj naravna zdravila, kot kaj drugega.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

13.12.2007, 11:49

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj

mala dva pa namesto krvavic, hrenovke.

a ne mara krvavic?

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

13.12.2007, 12:25

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

ne, ko prideta iz šole že vohata krvavice in fuj, kak to smrdi. Pa jima pač izpolnim željo. Čao

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem