cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: fraza "se slišva"

clock-img

20.12.2007, 12:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Joj žaži to je poslovica(pregovor) stara ohoho let...

Vem Nivess vem user posted image ...sam se pač ne strinjam s tem pregovorom..in če ga je uporabil potem tako misli..mar ne?

clock-img

20.12.2007, 13:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Vem Nivess vem user posted image ...sam se pač ne strinjam s tem pregovorom..in če ga je uporabil potem tako misli..mar ne?

Ja, pol pa mu pusti da tak misli a ne?user posted image  Al mora mislit tak ko ti?

clock-img

20.12.2007, 13:21

clock-img

Anonimen

Ja, pol pa mu pusti da tak misli a ne?user posted image  Al mora mislit tak ko ti?

Ne ne...tega nism rekla...izrazila sem samo nestrinjanje s pregovorom...samo to user posted image
papa

clock-img

20.12.2007, 13:24

clock-img

loredana

pencil-img

204

Če je to to, pokličejo takoj.
Moje izkušnje.

clock-img

23.12.2007, 08:53

clock-img

Anonimen

Če ne bi bilo ringaraje nikoli ne bi vedel zakaj se je večina deklet v najstniških časih obnašala tako kot se je. Bo že držalo, da moški in ženske nismo z istih planetov. Prijateljeval sem z različnimi dekleti in nikoli mi ni bilo jasno zakaj nekatere enostavno nočejo in nočejo poklicati. Pa nikoli nobenih problemov z njimi, simpatija prisotna z obeh strani, ampak meni ni bilo dovoljeno, da bi dočakal njen klic. Do neke mere zdaj razumem, z ozirom, da se takrat o teh stvareh ni govorilo oz. se je govorilo neiskreno. "Nimam časa, tako sem zasedena, veš, sem se imela toooliko za učit, blabla,...".

Dobro, kasneje Bakfark ni več bil pretirano potrpežljiv za take "bubice", si je hitro našel deklico s katero je še danes. In ona je z veseljem poklicala. 

clock-img

23.12.2007, 08:55

clock-img

Anonimen

Ste opazili kako zadnje časa Bakfark o sebi govori v tretji osebi???

clock-img

23.12.2007, 09:31

clock-img

Anonimen

Jaz nisem opazila...in zakaj v 3.?

clock-img

23.12.2007, 09:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Dobro, kasneje Bakfark ni več bil pretirano potrpežljiv za take "bubice", si je hitro našel deklico s katero je še danes. In ona je z veseljem poklicala. 

Torej si čakal, da tebe dekle pokliče??? user posted image  In ker te ni..si hitro našu tako k je bla dost "pogumna" in poklicala user posted image ...a deeej no....ta je pa hecna fora

clock-img

23.12.2007, 13:20

clock-img

Anonimen

Torej si čakal, da tebe dekle pokliče??? user posted image  In ker te ni..si hitro našu tako k je bla dost "pogumna" in poklicala user posted image ...a deeej no....ta je pa hecna fora

Ne, ni... Tudi jaz sem želela od njih številko in jih sama poklicala...

clock-img

23.12.2007, 13:40

clock-img

Anonimen

In ona je z veseljem poklicala. 

= ni se obotavljala tudi ona mene kdaj poklicati... Prvič itak jaz njo, valjda.

clock-img

23.12.2007, 13:53

clock-img

Anonimen

In ona je z veseljem poklicala. 

= ni se obotavljala tudi ona mene kdaj poklicati... Prvič itak jaz njo, valjda.

Ahaaaaaa..a tko si mislu..okuser posted image ..no to je pa bolj razumljivo

clock-img

27.12.2007, 11:45

clock-img

Anonimen

pusti času čas

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem