IZVIRNO SPOROČILO: kovač
Jaz bi pa samo nekaj vprašala, pa upam samo, da me ne boste napadle.
Recimo, da ženska ni zaščitena in da moškemu laže, da je. Potem pa zanosi. Moški, pa ker je bil zaveden reče, da ne bo skrbel za otroka. Kaj si mislite o tem. Ker namreč tudi takšne ženske obstajajo. Saj veste ujele bi pač rade nekoga, če pa ne, bi pa imele vsaj njegov spomin p!otem pa izsiljujejo. Samo mnenje me zanima! Se pa zavedam, da mora biti tudi spolnost tudi odgovorna in da so tu tudi kondomi.
no, saj o tem predvsem sem jaz govorila in na to sem mislila, ko sem rekla da bi bilo treba tole zakonsko poštimat...ker je višek svinjarije, da se potem moškemu naložijo ubitačne preživnine - če si hotla otroka sama, bodi pripravljena tud sama skrbet zanj. pika.
so moški takšni in drugačni. in so ženske takšne in drugačne. in po mojih izkušnjah so ženske veliko slabše od moških. ok, moški noče otroka in gre in se ne zanima več. ma ni ravno biser, samo tko je, pošteno, brez sprenevedanja. veliko slabše je uporabljanje teh otrok zato, da se maščuje moškim, da ženske delajo žrtve iz sebe. in večina ženske raje vidi da bi moški umrl, kot da gre. ker če umre, lahko igrajo žrtev, vsem se smilijo, jih trepljajo po ramah in tolažijo. če pa moški gre....je polno govoričenj za hrbtom in privoščljivih pogledov...pa še oni občutek - nisem sposobna obdržat dedca(če umre, pač boh pomagaj, to pa res ni sama kriva) - ego blazno trpi in vsi vemo da ego je ku

in zaradi ega je največ tragedij...ko ne zmoremo preko njega...in tu mi ne bo noben flancal, da v dobro otrok in da vsaka mamica dela vse kar je dobro za otroka itd. pajade.

zato pa je toliko psihotov in maminih sinčkov in zblojencev po svetu, ko se vedno dela vse v dobro otrok...
kar se pa mulatke tiče- fajn da mi vse dobro želiš

tudi jaz ti ne želim nič slabega, samo imam pač določene izkušnje v življenju in pač svoje poglede na stvari. in brez skrbi da me je marsikaj že dočalao in me še bo, si ne delam nobenih utvar, da je najhujše že za mano. in določene stvari (kot je recimo to, o čemer teče debata) se mi verjetno z razlogom niso zgodile. se mi zdi da ima malo zraven tudi način, na katerega razmišljam. in jaz dejansko v življenju ne srečujem moških prascev in kretenov, kot večina žensk, čudno a ne