Zakaj si z nickom natalia neanonimnen, a z nickom anonimen, si anonimen. In zakaj ce je tako super biti neanonimen, ne pises pod svojim pravim imenom in priimkom?
1. anonimen ni nick
2. vsaka prijava z nickom je sprovedena s pomočjo elektronske pošte in IP naslova
3. ne obračaj mojih besed : nikoli nisem rekla, da je super biti neanonimen! pazi! če je tebi bistvo pisanja provociranje in stalno kritiziranje, kar bi posledično lahko vplivalo na odločitev ali mnenje osebe, ki piše, je
po mojem mnenju anonimnost neupravičena,upravičena je vkolikor, oseba, ki sprašuje,prosi za pomoč, mnenje, itd o delikatnih zadevah, kot so sramne uši, candida vulgaris ali pa zlorabljena oseba, odvisna oseba...
4. seveda, je pa vse odvisno od osebe, ki sedi za računalnikom - za svojim mnenjem, trditvami, zasmehovanjem, norčevanjem, nakladanjem stojim jaz, s svojim nickom - ip naslovom -e-naslovom-in z vsakim odgovorom, mnenjem, svetovanjem nosim del osebne odgovornosti, ki je neupravičene anonimke ne.
5. sem seveda pripravljena ti posredovat ime in priimek, naslov pa lahko v realnosti tudi kaj pokomentirava - čeprav ne priporočam.