writing-img

Vaše mnenje

clock-img

17.12.2007, 09:44

clock-img

Anonimen

Zanima me, ali se vam zdi prehitro, če se par zaroči po 7 mesecih zveze?

clock-img

17.12.2007, 09:47

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Če se vama zdi to lepo in vaju bi to še bolj osrečilo, potem se nič ozirat na mnenja drugih. začetki so itak vedno takoooo sladki.user posted image

clock-img

17.12.2007, 09:49

clock-img

Anonimen

Men to ni nič čudnega. Sej tud varajo že po 1 mesecu, če ne prej. Ena znanka se je ločila po 4 mesecih.

clock-img

17.12.2007, 09:52

clock-img

Anonimen

Ne vem, morda. Sama sem mnenja, da človeka ne moreš popolnoma spoznati v tolikšnem času. Ali pač? user posted image

clock-img

17.12.2007, 09:53

clock-img

Anonimen

Ja, je prehitro! Človeka ne spoznaš tako hitro, zna se zgoditi, da se opečeš..

clock-img

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Men to ni nič čudnega. Sej tud varajo že po 1 mesecu, če ne prej. Ena znanka se je ločila po 4 mesecih.

taly, anonimna psrašuje o zaroki po 7ih mes, ne ločitviuser posted image .

anonimna, vsak zase ve, kaj je najbolje. sicer pa ni nujno da se bosta takoj porčila, če se mogoče tega bojiš. midva sva bila zaročena 3 leta in sva se poročila šele, ko sem zanosilauser posted image

clock-img

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Sej gre lahko za doooolgo zaroko, ni treba, da se takoj poročita. Ta čas pa se lahko bolje sopoznata.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

17.12.2007, 09:54

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Eni po 4 mesecih, drugi po 10 letih tretji nikoli, pa ni rečeno da bodo oni po 10 letih bolj srečni al nevem kaj ker se pač dlje poznajo. Mogoče bota vidva še bolj.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

17.12.2007, 09:55

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem komaj zdaj vidla. Jao jao. user posted image

Ja, 7 mesecev je pri enih prehitro, kar je občutno že na videz. Eni se pa že od 1 dne dobro razumejo in uskljajujejo.Kot da se poznajo par let.

Ne vem kako se razume anonimna po 7 mesecih z njim, zato je težko razpravljat o tem.Je več faktorjev za in proti.

clock-img

17.12.2007, 09:56

clock-img

Anonimen

Ja, seveda, z lahkoto se zaročita. Saj to je itak kr neki, a ni?

clock-img

17.12.2007, 09:57

clock-img

sazi

pencil-img

5175

to je pa tako različno od para do para, pa tudi od starosti
po mojem je tam za par okoli 20 let to premalo, poznam pa kar nekaj parov, ki so bili malo čez 30, pa so se v tem času že poročili, ne samo poročili (pa ne zaradi nosečnosti) in zaenkrat stvari štimajo

se mi zdi, da starejši kot smo, bolj imamo izoblikovane želje in se lažje in bolj razumsko odločamo o naših potrebah, potrebnih kompromisih in žrtvovanju...

clock-img

clock-img

jade1

pencil-img

473

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me, ali se vam zdi prehitro, če se par zaroči po 7 mesecih zveze?

Mene je moj "zasnubil" po 4 mesecih poznanstva, odločila sva se za otročka. Poročila sva se po 8 mesecih poznanstva in čez 5 mesecev dobila otročka. Od tega je zdaj 6 let, super se razumeva imava 3 otroke in se imamo radi.

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.12.2007, 10:05

clock-img

Anonimen

Stara sva 25 let. In poročila bi se čez pribl. 2 leti.

clock-img

17.12.2007, 10:06

clock-img

Anonimen

Odvisno od človeka. Za moje pojme se poročiš ali zaročiš ali pač skupej preseliš takrat ko ti čutiš da je tako prav. Neglede na druge.

clock-img

17.12.2007, 10:08

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Zaročiš se lahko takoj,samo po moje je bolje da zaroka potem traja kakšno leto ali več.user posted image

clock-img

17.12.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

midva sva se zaročila, me je zasnubil user posted image po 3 mesecih, poročila sva se pa po 10 mesecih poznanstva. tako da nikoli ni prehitro, odvisno kako čutiš.

clock-img

17.12.2007, 10:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Stara sva 25 let. In poročila bi se čez pribl. 2 leti.

Potem se meni ne zdi nič prehitro, sploh če pred poroko začneta še živet skupaj - takrat bosta namreč 24 ur na dan skupaj in bosta ugotovila, če bosta izrekla tisti DA ali ne.
Pa vso srečo

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.12.2007, 10:17

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Hvala za vaša mnenja. Moram priznat, da je čudovit človek in da nama je to tisto pravo, sam vseen se je treba vprašat in lažje je, če je več mnenj...

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

17.12.2007, 10:18

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Zdej, ko me niste zbombradirale z grajami, sem upala povedat kdo sem user posted image user posted image user posted image user posted image

da bo našel zaklad.

clock-img

17.12.2007, 10:20

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Zdej, ko me niste zbombradirale z grajami, sem upala povedat kdo sem user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti,ti barabica.user posted image

clock-img

17.12.2007, 10:23

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Pa sej veš ne d so tle na RR zadnje čase napadalneuser posted image user posted image user posted image user posted image

da bo našel zaklad.

clock-img

17.12.2007, 10:25

clock-img

Teya*D.

pencil-img

391

Poznam primer, da je oseba končala 5let dolgo zvezo, našla drugega partnerja in v roku 3mesecev je zanosila, rodila, par mesecev pozneje mislim da kakšne 4 sta se poročila in živijo srečno do konca svojih dni!user posted image

clock-img

17.12.2007, 10:25

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Pa sej veš ne d so tle na RR zadnje čase napadalneuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej nismo vseuser posted image ...tistih nekaj pa vzameš z rezervo, posebej če nimajo pametnega nasveta in se lotijo pravopisnih napak----te so men najboljšeuser posted image

clock-img

17.12.2007, 10:26

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Sej nism mislna nč slabega z zadnjim postom. Cenim mnenje vsake, tako in drugačno.

da bo našel zaklad.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem