IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
Ja zakaj ga pa potem nisi izbrala?
Saskia... prosim, daj, potrudi se in preštej tiste sekunde od enega avtomatskega posnetka do drugega, je res pomembno. Zdaj pri meni minejo okoli 3 sekunde ali več.
Hvala za povabilo ampak si predaleč.
Bom pa šla te dni do kake trgovine, pol ga bom pa itak po internetu naročila, da imam možnost vračila.
Zakaj nisem izbrala FUĐIJA? Ker sem prepozno padla v to debato in sem že celo leto odločena za novega Olympusa; ker imam "predsodek" da ima O. dobre leče in še večji predsodek, da je Canon preveč visoko vzet.
In ker imam fiksno idejo, da je 10x zoom premalo (tolk ima moj stari Olymupus). 100 ljudi bi mi lahko reklo, da je 18x zoom preveč, da bo samo za lepo vreme ali stojalo, pa jih ne bi poslušala. Sedaj sem se pa lahko sama prepričala, da je 18x zoom samo za v hribe in na morje, ostalo se zna kaj zatrest slika kljub dvojnemu stabilizatorju. 12-15 je zarest zadosti pri 8 mio pikslov.
HITROST SEVEDA: vsi testi so za model 550, pri modelu 560 so popravili hitrost in dodali ISO50. Dve pozitivni lastnosti. Zato sem pa kupila 560... Meni se zdi zadosti hiter ampak ne poznam pa drugih modelov.... Sem naštela 3 sekunde.
Vsak ima en aparat v glavi, pa ne ve zakaj. In tega kupi in se ne daj prepričevat. Jaz te nisem hotela zavajat s še enim modelom. Ker če ga kupiš se boš ves čas spraševala, če ni Sony hitrejši.... Enako kot pri nakupu avtomobila. Jaz vem, da so drugi avti boljši ampak sem se prilagodila mojemu in uživam v njegovi vožnji.
ps: kupi kartico 2GB in delaj slike na SHQ, največji resoluciji in nestistnjeno/nekompresirano
lp / Saša